TGS 2011: Újabb Sine Mora kedvcsináló érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Egy találós kérdést szeretnénk feltenni: melyik a legjapánabb magyar illetőségű játék? Senki többet? Természetesen a Sine Moráról van szó, melyet a Grasshopper Manufacture készít, de nagy szeletet vállalnak a munkálatok során hazánk fiai, a Digital Reality srácai is. Új videónk is van már.

Egészen egyedi hangulat, repülőhegyek és roppant gépezetek - nem lehet rámondani a Sine Morára, hogy megszólalásig hasonlít más címekre. A külföldi kollégák sok esetben meg sem említik a Digital Reality nevét, pedig ők is hangsúlyos szerepet kapnak a Grasshopper mellett a fejlesztésben. Fiaink összeálltak a remek Shadows of the Damned készítőivel, ennek gyümölcse lesz a Sine Mora. Ott volt a cím a TGS-en is, innen származik az alábbi felvétel.

5.
5.
Vopesz
Már bocs, de a Grashoppers nem készít itt szinte semmit. Csak a zenét csinálják a japók, valamint concept artokat adtak, hogy milyen irányba menjen a grafikai stílus. Ennyi, minden más magyar fejlesztés. Szóval nem nagy szeletet vállal a DR, hanem nagyon nagy szeletet.
4.
4.
Kezd alakulni a dolog s legalább látszódik a fejlődés: az első képek nagyon ijesztőek voltak! Mindenesetre független attól, hogy valaki szereti-e az ilyen oldal scrollozos shoot'em-up stílusú játékokat vagy sem, tisztes iparos munka lesz ! :) A multiplayer hiánya viszont szerintem megpecsételi egy ilyen játék sorsát, ezt minimum kooperatív multival kellene kiadni !
3.
3.
amd33
#1: Hát ezek a játékok néha sokkal többet adnak hangulatban mint a mai csilli villi gamek
pl: crysis 2 ...

Nekem amúgy nagyon bejön a game.
2.
2.
gegory
Elégé oldalnézetes Japán fillingű Danmaku hangulata van. Ez tetszik :D
1.
1.
Adamknight
Hát engem annyira nem fogott meg. ilyen 2D-s lövöldözős játékokkal már 5-10 éve is lehetett játszani, a különbség csak annyi, hogy ebben van néhány 3D-s rész, meg kicsit jobb a grafika. De lehet, hogy valaki ezt szereti. Én speciel nem XD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...