VGA 2011: PlayStation 3-exkluzívra is számíthatunk

Idén sem marad el a PlayStation 3-exkluzív bejelentés a Video Game Awardsról, egy óriásplakát szerint olyan címről hull majd le a lepel, amit "nem fogunk elhinni". Többen a sokat pletykált God of War 4-re és a népszerű Sony-hősöket egymásnak eresztő Title Fightra tippelnek egyelőre.

Fantasztikusnak ígérkezik az idei Video Game Awards is, és most már biztos, hogy a BioWare új játéka, a Metal Gear Solid: Rising, az Alan Wake: Night Springs, a BioShock: Infinite és a Transformers: Fall of Cybertron mellé egy PS3-exkluzív fejlesztés is csatlakozni fog. Erre egy Times Square-en elhelyezett óriásplakát hívja fel figyelmet, ami arról tanúskodik, hogy a díjátadón olyan PS3-as játékról hull majd le a lepel, "amit nem fogunk elhinni".

Természetesen ebből nem sok derül ki a projektet illetően, így találgatások is elindultak - a legtöbben egyelőre két játékot emlegetnek fel: az egyik a God of War 4, a másik pedig a Nintendo-féle Smash Bros.-sorozatra hajazó verekedős játék, amiben egymásnak eresztenék a legnépszerűbb PlayStation-játékhősöket.

Mindkettőről rengeteget pletykálnak újabban, a God of War 4-ről nemrég szellőztette meg egy játéküzlet, hogy akár már jövőre megjelenhet, a Title Fight munkacímet viselő projektről pedig az elmúlt napokban derült ki ez-az, sőt egy kép is napvilágra került, amin a SuperBot Entertainment munkatársa éppen a Twisted Metal egyik karakterén dolgozik.

Mi a szlogen alapján egyébként az utóbbira tippelnénk, hiszen ez az ötlet mindenképpen meglepőbb - ráadásul a pletykák szerint erre a címre utalt a PS3 októberi Michael című előzetese is.

13 komment - szólj hozzá!