A legtöbbet keresett játékok 2011-ben a Google-n

A legnagyobb keresőóriás közzétette a 2011-es Zeitgeist listáját, melyben a leggyorsabban emelkedő keresett kifejezéseket találjuk. A Top 10-be egyetlen játék férkőzött be Steve Jobs és az iPad 2 mellé - ez pedig a Battlefield 3, rögtön az előkelő ötödik helyen.

A Battlefield 3 az ötödik helyen végzett a Google éves Top 10-es listáján, amely a leggyakrabban keresett kifejezéseket tartalmazza. "A Zeitgeist sok milliárd Google-keresés alapján választotta ki a 10 globálisan leggyorsabban emelkedő lekérdezést, és a 2011-es év egyéb fontos momentumait." Ezzel a DICE gyermeke az egyetlen videojátékos vonatkozású téma Steve Jobs, a Google+, az iPad 2 és Rebecca Black mellett.

Annak ellenére, hogy magas pozíciót ért el a növekvő lekérdezések listájában, az EA shootere csak a hetedik helyet kaparintotta meg a kimondottan videojátékokra szorítkozó keresési kifejezések rangsorában az Egyesült Államokban. Természetesen a Call of Duty vitt mindent. A teljes listát lentebb megtalálod, hasonlóan a legkedveltebb, online játékokhoz kapcsolódó slágereket is.

A tíz legtöbbet keresett videojáték az Egyesült Államokban:

 1. Black Ops
 2. Call of Duty
 3. Halo Reach
 4. Super Mario
 5. Mortal Kombat
 6. Skyrim
 7. Battlefield 3
 8. Dragon Age 2
 9. Diablo 3
 10. Mass Effect 3


A tíz legtöbbet keresett online játék az Egyesült Államokban:

 1. Wow
 2. Addicting games (addiktív játékok)
 3. Free online games (ingyenes online játékok)
 4. Miniclip
 5. Webkinz
 6. Tower defense
 7. Kids games
 8. Armor games
 9. Tetris
 10. Juegos
19 komment - szólj hozzá!