Még egy új játékon dolgozik a Square Enix

  • Írta: InGen
  • 2012. január 30.
  • Hír
Link másolása
Ha a Final Fantasy és a Kingdom Hearts producere új játékon dolgozik, az jelent valamit - ha mást nem, hát azt, hogy rengeteg pénzt fog beleölni a projektbe. A Square Enix így is számos bejelentetlen címen munkálkodik, lassan elkezdhetnék leleplezni őket...

Tetsuya Nomura, a Final Fantasy és a Kingdom Hearts producere elmondta, hogy a Square Enixen belüli elit csapat, a 1st Production Department egy még elitebb, titkos brigádja új játékon dolgozik. Ezen kívül azt is hozzá merte tenni, hogy több bejelentést is fognak tenni még ebben az évben.

 
Egy bejelentés valamilyen kapcsolatban lesz a Final Fantasy Versus XIII-mal és a Final Fantasy X HD-vel, de készül a Theatrhythm Final Fantasy és a Kingdom Hearts 3D is. Ezen kívül ugyebár a Square Enix dolgozik a Project X munkanéven futó Diablo-riválison, és valamiért licencelt egy Unreal Engine 3.0-t is.

7.
7.
Zunerd
Lehet, hogy kicsit offolok, de ez már régóta felmerült bennem:
Sokszor vita van arról, hogy a Versus elveszti-e a PS3 exluzivitását? Kérdem én, miért jó, ha egy játék csak egy platformra jelenik meg? Én úgy gondolom, hogy ha kiadják X-boxra akkor olyanok is meg tudják venni, akiknek például nincsen PS3-ja. Lehet, hoyg azon sokkal jobb a minőség, de attól még, hogy csinálnak egy portot nem hiszem, hoyg az eredetinek rontaná a minőségét. De javítsatok ki nyugodtan, ha tévedek!
Mindenesetre, én nagyon szeretném ezt a játékot, és már tűkön ülök, de nics speciel arra pénzem, hogy csak ezért vegyek egy PS3-t.
6.
6.
Vopesz
#5: Hehe, tényleg, ha nem mondod, eszembe se jut, hogy megvették :D Tényleg fura.
5.
5.
shatterhand
mellékesen, remélem a True crime-t is kiadják
mióta megvették a 90%ban kész játékot elég nagy a csönd:(
4.
4.
daenath
#3: En fogalmaztam hulyen :/ Azt tudom hogy az elso 6 reszt portoltak a regi FF cimeket a kovetkezo N gen konzolokra, de uj FF reszeket nem nagyon vakarozot nekik csinalni, ezt probaltam pedzezgetni, regen jobban informalodtam es ezert mondtam mintha lett volna valami koztuk anno. Remeljuk hogy adnak ki jo gamakat, es lesznek olyan cimek is amik engem is erdekelnenek, Castlevania, Donkey Kong, Contra, StarFox stb... akkor lehet en is beruhaznek egy 3DS-re, azt ha meg se tetszik eladom :)
3.
3.
Kumite
#2: Ugye itt jön a képbe az, hogy 3DS-re nem kell HD-sítani, újrarajzolni mindent, hanem portolni és esetleg 3D-síteni a már meglévő tartalmat. A hw már valószínű, hogy el tudja vinni az akkori

Az FF3-at 2007-ben adták ki DS-re, teljesen újrarajzolva, 3D világra léptetve az egészet. Wii-re 16 Square játék jelent meg, amiből pl. a Fortune Street egy Mario és társaival játszódó társasjáték. Nem hiszem, hogy olyan nagy lenne a sértődés. És ugye több millió dolláros piacról van szó, töb 10 millió lehetséges vásárlóval, ilyen esetekben nem valószínű, hogy dönt csak úgy sértődöttség...
2.
2.
daenath
#1: Nem volna semmi, de erre, oszinten nem sok eselyt latok, mar reg ota sirnak az FF rajongok egy remake-ert HD-ban, de tul sok idot venne igenybe (valami 10 evet is rebesgetek).
Amugy a Square nemnagyon favorizalja a Nintendot, anno (SNES korszak) volt koztuk valami balhe igy csak azokat a FF reszeket portoltak N-re amit eleve az o egiszuk alatt adtak ki, de lehet tevedek :)
1.
1.
Kumite
De nem bánnám, ha a FF7 3DS átiratán dolgoznának...

Mondjuk szerintem valami brutális 25. születésnapi extra gyűjtői kiadás lesz Karácsony körül a régi címekből jópárat egybecsomagolva, esetleg remake-elve HD-sítva, zene CD-vel és háttérmunkálatos fényképes és koncepció rajzos könyvvel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...