Az élen nyitott itthon a Guild Wars 2

Remekül nyitott itthon a Guild Wars 2, a játék azonnal a legkeresettebb címmé vált a magyar játékosok körében. Meglepően jól rajtolt a Madden NFL 13 is: az idei szezont feldolgozó amerikai focis játék a hetedik lett. Itt az ősz, úgy tűnik, a játékeladási toplistán is pörögnek az események.

Remek rajtot vett a Guild Wars második része itthon, a játékeladási toplistán azonnal az élen nyitott. Őt a World of Warcraft előfizetői kártya követi, a dobogó harmadik fokán pedig továbbra is a FIFA 12 terpeszkedik. A Diablo III a másodikról a negyedik helyre csúszott le, az ötödik helyezett még mindig a Call of Duty: Modern Warfare 3.

A hatodik helyre a World of Warcraft legutóbbi kiegészítője, a Cataclysm kapaszkodott fel -eddig a tizennyolcadik volt -, utána pedig a Madden NFL 13 következik, ami jól mutatja: itthon is egyre népszerűbbé válik az amerikai foci. A nyolcadik helyen megint a World of Warcraft figyel, ezúttal a Wrath of the Lich King kiegészítő, majd jön a múltkori aranyérmes Battlefield 3, és végül a Need for Speed: The Run. A teljes listát itt olvashatjátok!

  1. Guild Wars 2
  2. World of Warcraft előfizetői kártya
  3. FIFA 12
  4. Diablo III
  5. Call of Duty: Modern Warfare 3
  6. World of Warcraft: Cataclysm
  7. Madden NFL 13
  8. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  9. Battlefield 3
  10. Need for Speed: The Run
12 komment - szólj hozzá!