Defiance - mozgásban a kooperatív móka

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 10.
  • Videó
Link másolása
Mint ismeretes, a SyFy kábelcsatornán induló Defiance sorozat egy MMO kivetülést kap hamarosan, hovatovább a két platform oda-vissza hatással van egymásra. Ezúttal a kooperatív örömökbe kóstolhatunk bele.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a TV-sorozat mellett egy MMO is napvilágot lát Defiance néven. A posztapokaliptikus játék és a filmsorozat közvetlen kapcsolatban áll egymással - az első bétateszt január 18-án veszi kezdetét. A végleges változat PC mellett PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik.

Most egy újabb trailerrel gazdagodtunk, mely a co-op örömöket tálalja fel:

S akkor következzen a TV-széria kedvcsinálója:

6.
6.
atto222
Remek ötlet, a sorozatot biztosan nézni fogom. De a játék... könyörgöm miért van ez? Érdekes háttér, MMO, jó mókának tűnik, de gyerekek mi ez a kivitelezés?
Idétlen karakterek rohangálnak röhejes fegyverekkel... mintha valami japán játékot látnák. Miért nem lehet valami reális színt is vinni a játékba (grafikán keresztül) ?
5.
5.
HerodPK
Beta kulcs thx..... este ki is problom 1 stress test erejéig.. :S de kár hogy csak 3h hosszu lessz a server teszt :(( a Sorozatot is várom szeretettel kicsit a FAlling skiesre emlekeztet.
4.
4.
Scoo
Alapból érdekelt a sorozat, de szerintem a játékot is ki fogom próbálni (persze csak ha free), mivel ilyen még nem volt, azaz, hogy egy játékot és egy sorozatot összekötöttek volna. Elvileg a játék hatással lesz a sorozatra is.
3.
3.
Matt8888
A sorozat nagyon jónak ígérkezik.
1.
1.
giga321
ÚÚÚ a sorozat nagyon jól néz ki. Nézős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...