Vadiúj képeken a Thief

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 7.
  • Képek
Link másolása
Még meg sem száradt a tinta a Game Informer előzetesén, máris egy csokornyi új screenshottal gazdagodtunk a 2014 folyamán megjelenő Thiefből. Gótikus dark fantasyvel van dolgunk, ami könnyedén megérinti a lelkünket.

Ha eddig lemaradtál volna róla, csak szólunk: tegnapelőtt leplezték le a Thief-rebootot, amit az Eidos Montreal készít, és 2014 folyamán jelenik meg PC-re, PS4-re és az új Xboxra. Az első részletek már befutottak, most pedig csorgassuk a nyálunkat a legfrissebb kedvcsinálókra.

Néhány képet már láttunk korábban is, ám most tisztességes minőségű képlopatokkal van dolgunk.

45.
45.
#39: Egyetertunk.
Ugyanezt irtam en is lentebb...
44.
44.
#38: A fartcry 3 tenyleg kurvanagy gozolgo foshegy lett.
Ekkorat legutobb a stalkernel csalodtam.
A crysist meg nem tudom anyazni...
43.
43.
Shannaro
#20 és #19:
Én 2012 decemberében játszottam újra az összes részt, és pont nem érdekelt milyen a grafika. Én se vagyok egy veterán, de nem reszketek minden játéknál a valósághű grafikáért mint egyes kölykök, akiket ezzel bármilyen ócska játék levesz a lábáról. 2D-s Mariot se a grafikáért szerettük, hanem a hangulatért.
42.
42.
br1Koo
#40: Hopp, neharagudj azt hittem nekem írtad, mert én is megemlítettem a crysist
41.
41.
br1Koo
#40: Olvasd már el még egyszer hangosan légyszíves :D
40.
40.
adam6751
#30: A Crysis 3 még a jelenlegi konzolokon is gyönyörű volt, ugye nem gondolod komolyan amit írtál? Mert ez oltári nagy badarság...
39.
39.
br1Koo
#38: Még annyit, hogy még mindig csak 2013 eleje van a játéknak pedig van 1 éve fejlődnie grafikailag, hogy minden sablonembert kielégítsen.
38.
38.
br1Koo
#29: Itt csupán arról van szó, hogy pont az ilyen grafikát majmoló idióták miatt nem készül értelmes, mély játék, csak fostos fc3-ak, codok meg crysisok. A mai grafikai szint bőven elég lenne akármilyen játék elkészítésére, de ahelyett hogy a tartalomra figyelnének inkább a dizájnra, meg a könnyebb játékmenetre fektetik a hangsúlyt a sok vérpistike miatt.
37.
37.
#29: Szerinted mashol az ilyen ajtokat megcsinaljak polygonbol.
Nagy lofaszt .
Normal map azt kampo, meg jol felhuzzak a speculart hogy csillogjon minta salamon toke, mert akkor faszaul kijon a normal map.
Semmi kulonosebb gondom nincs a grafikaval...
36.
36.
#14: A kezdeti crysis 3 as shotok is fel voltak javitva rendesen .
Emlekezz csak vissza .
35.
35.
#19: Borzadaj, hogy lovesed nincs a dolgokrol, de makogsz jobbra balra.
"..Grafikailag nagyon gyenge! Itt jön ki az, hogy ki tud szépen játékot írni!.."
Ettol par eprc utan mar nem ideges voltam hanem fetrengve rohogok.
Egyebkent lehet jobbat csinalni ....
34.
34.
#33: Annyi okorseget ossze tudsz hordani hogy begorcsolt a halanteklebenyem.
Nem tudnak szebbet irni?
Ember az ha egy jatek nincs egyben grafikailag, pedig jo a poly szam es a texturak is okek, az meg mindig a grafikusok hibaja azok meg maximum mailt irnak.
A megjelenesi datum meg 2014.
Egy jatek a fejlesztes vege fele kezd el total osszeallni, mind grafikailag, mind gamplayben.
33.
33.
dzsiádzsó
#30: Te hány éves vagy, 2? Bocsánat nem is az évek, mert van normális 15 éves ismerősöm, inkább úgy mondanám Te melyik bolygón élsz? PS4 nem tud Crysis 3-mat high-on? Huha, lehet meghúznám magam, nem másokra licitálnék itt a kommentekbe, a nemlétező szakértelmeddel!
32.
32.
Drought
31.
31.
JcGross
#3: A Dishonered egyáltalán nem hasonlít a Thief-ekre, közel se jár.
30.
30.
JcGross
Ti nagyon el vagytok tévedve, ha azt hiszitek, hogy a PS4-en mindenféle Crysis 3 grafikájú játék fog menni. Még azt se vinné el High-on se. Esetleg később megközelítik majd ha már kiismerik a rendszert a fejlesztők meg megtanúlnak trükközni vele, de egyenlőre ne várjatok sokat. Szerintem egyébként faszául néz ki. A képek meg amúgy is olyan semmitmondóak, várjatok egy gameplay videót és azután ugassatok.
29.
29.
dzsiádzsó
#21: Kedves br1Koo!

Nem értem miért hülye aki 2014-ben egy játéktól többet vár el látványra is? Ha szerinted nem számít a megjelenés akkor miért nem gameboy colorral játszol mai napig? Élvezni lehet, én nem mondtam semmit a játékélményről csupán a grafikáról, ezt nyilván "a nem hülye emberek" helyén tudják kezelni, és nem kivetíteni rögtön másra, hogy hülyézhessenek ugye...?
Úgy gondolom az iránytűs képen a textúrából álló díszfaragásos ajtó beszél helyettünk - grafikát keveslők helyett - is.
Egyébkén lehet még jó a játék, de a feltételes mód helyes, mivel senki nem játszott még a játékkal, így képekkel szemben amiből már lehet a látványra következtetni, bírálni, a játékot azzal védeni, hogy nem szép de cefet jó lehet kicsit fura. Vagy mondjam úgy a "hülyevagyokmintaföld" típusú emberek szoktak nem létező dologgal, létező dolgokat védeni?...
28.
28.
MrBenjamintoto
Várom a játékot,nekem még a graf is tetszik, olyan witcher3-as.
27.
27.
B-Bird
#23: Tréfa ember, tréfa... 20-nál mit keresett volna a vessző? :-P
Csak jelezni akartam, hogy nem sokkal, de picit első blikkre hosszabbnak tűnik az ujj a megszokottnál.
26.
26.
biohazard rex
#25: nem a 21-esnek ment, kéne már nagyon egy szerk. gomb :$
25.
25.
biohazard rex
#21: Tény: Thief jóval előbb volt, mint a Dishonored.
Grafikával nincs bajom, hozza a szintet és az első kép is nagyon hozza a hangulatot.
#19 Az a név azt jelzi, hogy mennyire vagy intelligens igaz?
24.
24.
Henry82
Szerintem nem rossz ez a grafika, úgy értem elég részletes, de én a nextgen-től realisztikusabb látványt várok, ez még mindig túl meseszerű, minden csillog villog, viaszbábuk mindenfelé, olyan érzése van az embernek, mint ha a Madame Tussaud panoptikumban járna.
Bár lehet, hogy az én ismereteim hiányosak és ebben a korban mindenki polír lázban égett és naponta fényesítettek minden tárgyat, falakat, stb )
23.
23.
Henry82
#15: Nem 20% akart az lenni? Mert ha te 8-10 centis ujjak esetén szabad szemmel meglátsz egy 0,2%-os esetleges túlzást, akkor te vagy a mutans zongorista :))

21.
21.
br1Koo
#19: te is beálltál a "hülyevagyokmintaföld" kategóriába. 1 év múlva jön ki a játék, ráadásul ha ilyen marad a grafikája, még mindig lehet egy igazi Thief, amit az értelmesebb emberek így is tökéletesen tudnak élvezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...