Dátumot kapott a Zeno Clash 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Jó hírünk van, egy hónap múlva már nagyban nyüstölhetjük a Zeno Clash folytatását, az Atlus a minap jelentette be a játék végleges megjelenési dátumát. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy tavasszal lesz a premier.

Üröm az örömben, hogy egyelőre csak a PC-s változat megjelenési dátumát ismerjük, az Atlus azt mondta ugyanis, hogy a PS3-as és az Xbox 360-as verziók kapcsán még nem határozott a premier napjáról. A számítógépes játék egyébként április 30-án debütál a Steamen.

A rajongók már most előrendelhetik címet, bizalmukat 10 százalékos kedvezménnyel és az eredeti Zeno Clashsel jutalmazzák a készítők, de kérhetitek Deluxe kiadást is, ehhez a soundtrack és egy digitális képeskönyv is ajándékba jár. Ezek a csomagok rendre 20, illetve 27 dollárba fájnak, de ha rögtön két példányt veszel (szintén két darab ráadás Zeno Clashsel), úgy 30 dollárt kell fizetned.

2.
2.
DON GONDOCS
végre egy kellemes fantáziadús kaland bunyós játék, double dragon/ river city ransom 4ever
1.
1.
shooter1234
Nem hájpolták úgy mint néhány sikercímet és én személy szerint egy videót sem láttam belőle, de így ezt olvasva elkezdett érdekelni, szóval ki fogom majd próbálni az biztos. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...