Fejlesztői naplón a Command & Conquer

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 11.
  • Videó
Link másolása
A Victory Games elmereng egy kicsit a sorozat történelmén, illetve beszél egy sort a free-to-play stratégia új funkcióról is az első fejlesztői naplóban. A gameplay jelenetekről sem kell lemondanunk.

A Victory Games nagy jövőt jósol a Command & Conquernek, szerinte a free-to-play modell sokáig életben tarthatja az RTS-t. Az EA a mikrotranzakciókból remél bevételt, meglátjuk, hogy a valóságban miként működik a dolog.

A széria büszke múltra tekint vissza, és bár természetesen a fejlesztők tiszteletben tartják a hagyatékot, új ötletekkel is kísérleteznek. Nézzünk bele a fejlesztői naplóba, amit néhány gameplay felvétel tesz teljessé.

9.
9.
hahota
Free to play mögött hatalmas cégek állnak, ahol a profit a cél. Minél több, növekedést előirányzó profitforrás a cél. W Button Pack, 1000db W lenyomására használható, csupán csak 150$. Egy EA féle haráccsal ez az elv nem fog működni.
8.
8.
Quent1n
#7: Tudom, hogy csak marketing miatt de ez akkor is gáz, hogy így sárba tipornak egy nagy nevet.. :S
7.
7.
Ótvar
#4: Egyszerű a válasz. Most csinálnak egy játékot, új címmel akkor nem biztos, hogy nagy sikernek fog örvendeni, de ha már egy jól ismert, és bevált címet raknak elé, akkor láss csodát megvan a siker, akármilyen játék az. Lásd.: Alien: Colonial Marines.
6.
6.
Quent1n
#5: Nem egy ligában versenyeznek :P :)
5.
5.
Lorthirash
StarCraft II nyomába se léphet :)
4.
4.
Quent1n
Hát nem vagyok elájulva a gameplay felvételektől.. Nem igazán értem, hogy miért nem mertek bevállalni egy teljes értékű játékot. Vagy akkor legalább ne C&C néven nyomnák..
3.
3.
Cooper911
Én bízom benne, hogy jó lesz de az EA miatt tartok tőle, hogy kicsit fejőstehén lesz.
Kicsit off, de találtam egy tök jó F2P RTS-t ami a Dune2-re és a Generalsra emlékeztet. Bővebben:
http://www.gamekapocs.hu/tag/Cooper911/blog/4314/airmech_moba_vagy_akcio_rts
2.
2.
Necreon
"Nagy jövőt jósolnak neki". Melyik cég nem mondaná a saját játékára? Én speciel nem jósolok neki semmit. Teljes játékként mondjuk 9k-ért, több kampánnyal, na úgy lehetne jövője. F2P EA módra? Battlefield Heroes, valaki?
1.
1.
abydos
Zoenn, szerintem javítsd: A Victory Games már nem Bioware stúdió tavaly évvége óta. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/11/08/mythic-victory-drop-39-bioware-39-label.aspx

A wikipedia pontatlan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...