Valami készül Plants vs. Zombies témában

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 1.
  • Teaser
Link másolása
A PopCap Facebook-oldalán három, felettébb árulkodó teaserkép landolt, amely három lehetséges crossoverről tanúskodik, s mindenképpen köze lesz a humoros tower defense címhez. Te mit gondolsz?

A PopCap nemrégiben fellőtt teaserképei alapján valamilyen crossover készül a Plants vs. Zombies alapján. Az EA népszerű játékai kerültek célpontba: a palánták és az élőholtak a Mass Effectet, a Dead Space-t és a Medal of Honort is bevették.

Lehetséges, hogy a Plants vs. Zombies 2-ben a fenti címek alapján készült pályákra számíthatunk, netán egy-egy teljesen új játékra? A fejlesztők ígérete szerint az idei E3-on minden kiderül. Úgy legyen!

16.
16.
Batman
Jól kezdődik a kampány mondhatom.. Meg lennék lepődve ha nem lennének a prémium játékosok valamilyen szinten megkülönböztetve.. FUCK.
15.
15.
Necreon
#7: Szóval én, aki amúgy fizetne a munkájukért és szeretne folytatást, ismétlem FIZETNE, merem jelezni hogy nekem "fáj" - hogy a lentiek szavaival éljek - ha egy jó játék folytatását teleszórják fizetős szemét DLC-kkel (feltételezés, de már megkaptam hogy szánalmas vagyok, ez inkább mást minősít). És képzeld, ha így lesz, nem is fogom megvenni, mert igen is kurvára fog fájni hogy egy jó indie csapatot az EA bezabál, és teleszarja fizetős DLC-kkel a munkájukat amiért én nem fogok 12x fizetni, ezért előnyben van hozzám, a becsületes vásárlóhoz képest aki azért tudja hol a határ, kb. mindenki aki b@szik az egészre és letölti illegálisan. Ez egyrészt a kiadó oldaláról szégyen, és hadd emeljek szót ellene. Aki ezt képtelen felfogni az meg fizessen agyatlanul a DLC-kért / warezolja le az egészet a fenébe, ahogy valószínűleg eddig is tette.
13.
13.
NoNametheOneandOnly
#11 Azért ez tényleg durva. :D :((
12.
12.
NoNametheOneandOnly
#9 Értem én ezt és tudom is. Ennyit tudnak gyártani a pénzedért. És azért nem tudom feltűnik e nektek de van különbség a régi és az új játékok között. Egy Marióba ők is beletudnának pakolni 9000 pályát a pénzedért, de ugye egy Battlefieldnél nem négy elemtípusból áll egy pálya. (Sarkított példa volt) Sokkal nehezebb megcsinálni most egy jó játékot mint régen. Még hogy 10x annyian dolgoznak rajta akkor is nehezebb és pont azért kerül ennyibe mert 10x annyian dolgoznak rajta.
11.
11.
Gurren
#7: http://youtu.be/OYSCjGbv3YY

annyi a baj, hogy kezdenek kurvára túlzásokba esni
9.
9.
MoRT2195
#7: Csak tudod ezzel az a gond, hogy az alapjátékban annyi tartalom van, hogy 1 hét alatt is megunja az ember. A BF3-ba alapból 7-9 pálya volt és rá voltál kényszerülve, hogy megvedd ha nem akartad kidobni a kukába az egész játékot. Érdekes régen alapból tartalmas volt minden játék és ez mellett még ingyenes DLC-ket is tudtak kiadni. (Nem csak az EA-ről beszélek most.)
8.
8.
NoNametheOneandOnly
Amúgy az ötlet meg a képek kifejezetten tetszenek. :)
7.
7.
NoNametheOneandOnly
#4 Nem kell megvenni. Mindenki sír mindig a DLC-k miatt. Nem kell megvenni, ha annyira fáj hogy a munkájukért pénzt kérnek.
5.
5.
RangerFox
Az jó lenne ha valami olcsó dlc lenne a PvZ-hez store ról le is tölteném egyből.
3.
3.
msmester
Az ötlet tetszik! Csak kár hogy EA címek pedig menyi játékból lehetne pályát készíteni... a képek jópofák
1.
1.
Necreon
Beh' jó is vót' amíg az EA nem mocskolta be a Popcap-et. Már látom ahogy érkezik a Plants vs Zombies 2-höz a fizetős DLC Mass Effect pack.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...