Command & Conquer - terítéken a frakciók

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
Egy videó keretében a Victory Games elhintette, hogy milyen játszható frakciók lesznek a free-to-play Command & Conquerben. Emellett a visszatérő funkciókról is elmereng egy sort némi gameplay társaságában.

Jó hír a legutóbbi részek rajongóinak, hogy a Victory Games szerint a jövőben visszatérhet a Tiberium és a Red Alert univerzuma is a Command & Conquerbe. Ami pedig a frakciókat illeti: határozott terveik vannak a Global Defense Initiative-vel is, de most a játék az utolsó Generals történései után tíz évvel veszi fel a fonalat. Ezáltal a terrorista frakció továbbra is a Global Liberation Army, amely borsot tör az Európai Unió csapatainak orra alá.

A játék jelenleg alfastátuszban van, megjelenése még idén várható.

11.
11.
theozi
Akit valójában érdekel az új C&C ajánlom Figyelmébe a cncbase.hu ahol már elkészült az első érdekes információ özön a játékról "Magyar szemszögből"
10.
10.
yassa19
Ajjj de kiraly :(
9.
9.
drat576
#8: én úgy tudom hogy csak PC-re
8.
8.
yassa19
Sziasztok! Segitsetek nekem abban h milyen platformra keszul....mert ps re nincs semmi jo strategia :( jolenne vegre...koszi
7.
7.
drat576
#3: GLA marad, én úgy vettem ki h az USA helyett EU lesz, Kína helyett meg egy nagy ázsiai szövetség
6.
6.
selejt
most néztem gameplayeket pár dolog pozitív irányban módosult 3 héttel ezelőtt kiszivárgott és már törölt videókhoz képest. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TAkF7polz2I#t=747
a felrobbanó unitból áradó füst már nem borítja be az egész képernyőt de remélem low grafon vagy configban mégjobban ki lehet majd venni mert így is idegesítő. a gyalogosok egy fokkal lassabban rohangálnának ez így már teljesen oké. olaj is van(még)! amúgy innen vettem hogy kiszedik: http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=932047
attól tartok a tábornokokat bent hagyják mert abból fognak zsetont szerezni.
5.
5.
selejt
aki látott már gameplayt és nem teljesen noob a multiplayer rts-ek területén az már rég letett erről a torzszülött alkotásról. a robbanás effektek füst stb túl nagyok emiatt átláthatatlan és közvetíthetetlen a csata. a tankok mikrózhatatlanul lassan mozognak egymásba akadnak a gyalogosok meg úgy rohannak mint a stimpackelt marinék a repülők pedig lassan lőnek nagy sebzés nagy távból. ha jól tudom az olajat pedig nemrég vették ki. így az alpha végén gondolnak egyet és kiveszik az egyik nyersanyagot. meg mi az hogy minden race kap egy rakat 3 spelles választható parancsnokot? ezek minimálisan se néztek körbe hogy mekkora kihívás a balance? bw egész pályafutása alatt hülyére volt patchelve. sc2-ben mai napig vért hugyozva adják ki a finomhangolásnak nem nevezhető baromi nagy változtatásokat. de ők biztos amatőr balfaszok nem értenek hozzá.
4.
4.
dacoon90
Köszönöm. Kicsit bánatos vagyok emiatt, de reméljük az új egységek majd meghozzák a kedvem.
3.
3.
FekaFOB
#2: Marad a 3 régi frakció, csak egységek között lesznek újak.
2.
2.
dacoon90
Kövezzetek meg, de az én angolom nem a legjobb. :( Valaki megsúgná nekem, hogy akkor most marad a régi 3 nagy frakció, esetleg kapunk-e még valami újat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...