Még életben van az Until Dawn

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 8.
  • Hír
Link másolása
A Supermassive Games PS3-ra készülő tinihorrorja továbbra is gőzerővel készül. Egy éve nem is hallottunk a projekt felől, így joggal gondolhattuk azt, hogy a játékot törölték. Szerencsére erről szó sincs.

Az Until Dawn nagy kanállal merít a tinihorrorok közhelyeiből: azaz egy hétfős társaság kirándulni megy egy eldugott helyre, szépen berendezkednek a roskadozó viskóban, buliznak, kacérkodnak, nem is sejtve, hogy egy sorozatgyilkos les rájuk. A játék a 2012-es Gamescomon mutatkozott be, kereken egy éve kaptunk belőle egy előzetest, de aztán semmi hír nem érkezett.

A Supermassive Games fejese, Pete Samuels oszlatta el a tévhiteket. Belátja, hogy a kampánycsend miatt többen azt felételezték, hogy a projektet törölték, de az Until Dawn továbbra is fejlesztés alatt áll.

Olyannyira, hogy nagyon elégedettek a fejlesztéssel és Samuels megígérte, hogy hamarosan bővebben is hallunk a PS3-ra érkező játékról. Nem tudni még, hogy a Move használata kötelező-e az irányításnál, netán csak egy kiegészítő funkcióról beszélhetünk.

Az már biztos, hogy a Supermassive már nem készít több Doctor Who-címet a BBC-nek - de ez végül is kit érdekel?

5.
5.
SP4C3F0X
Ránéztem a képre, egyből tudtam hogy valami ps exkluzív lesz. Ott szeretik a tinicsajokat
3.
3.
MrBrooks
#2: Van azért még annyi kakaó a current-gen ben, hogy ez megjelenjen, sőt. Folyamatosan rá kell csodálkoznom arra, hogy egy Last of Us, Beyond, vagy akár a Gears of War Judgement, után, hogy mit ki tudnak még préselni a vasból...
2.
2.
kar hogy nextgenre egyelore nem tervezik, bar ott lesz par horror dying light, daylight, outlast is jon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...