Folytatódhat a Command & Conquer fejlesztése?

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 20.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre semmi biztosat nem tudunk, de több jel is arra mutat, hogy az Electronic Arts nem földelte el teljesen az új Command & Conquert. Csak egy új fejlesztőcsapat kell a folytatáshoz?

Sokakat meglepett az Electronic Arts, mikor bejelentette, hogy leállítja az új Command & Conquer fejlesztését, sőt a projektet készítő Victory Games csapatát is szélnek ereszti.

Nos, úgy tűnik, nem eszik annyira forrón a kását, a kiadó hivatalos támogatói oldalán megjelent információk szerint folytatódhatnak a munkálatok, csak egy új fejlesztőcsapatra lesz szükség. A Blue's News találata szerint az EA mindent visszatérít azoknak, akik az alfateszt során pénzt költöttek a játékra, azok pedig, akik a Command & Conquer - Ultimate Collection megvásárlásával korai hozzáférést kaptak volna a bétateszthez, "kárpótolva lesznek, ha a projekt fejlesztése folytatódik egy új stúdió szárnyai alatt".

És ha ez nem lenne elég, a cég még rá is kontrázott: "alig várja, hogy új hírekkel szolgálhasson a rajongóknak, miután a munkálatok újrakezdődtek".

Örüljünk?

9.
9.
Drazhar
A játék gyakorlatilag megjelenés-kész, egyértelmű, hogy nem dobnak a kukába ennyi munkaórát és fejlesztést.
8.
8.
dBLOOD
Ja, most az utolsó fejlesztőcsapatot már kiidegelték, addig ugattak hogy ők mit szeretnének, most kell egy új akiket b*sztathatnak. :D
7.
7.
hurkagyurka2
"Örülünk Vincent...?" :)
5.
5.
mestermagyar
Nem hogy az Age of empirest is folytatnák, na arra tényleg nem volt ok, hogy leálljon a fejlesztés.
4.
4.
selejt
ja hogy lelőtték? hát nem is értem miért :)
3.
3.
selejt
ritkaszar imbafos az új :) jó ötlet az a sok generals :) de tényleg :) balance? easy :) de komolyan :)
2.
2.
elvan a gyerek ha jatszik
Kellemes időtöltés volt a régiekkel játszani anno. Egyedül is, lan partyban is. De egyelőre még kár lenne beleélni magunkat.

Viszont ha tudnák garantálni a hasonlóan pozitív játékélményt a következő részben (persze új történettel, frakciókkal, egységekkel, technológiával), na meg a beígért FrostBite engines grafika is maradna, akkor igen, lenne miért örülni. Szerintem.
1.
1.
shooter1234
Ez jó hír, akkor még van rá esély hogy kipróbálhassam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...