Nyitott világú Star Wars-játék készül?

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 28.
  • Pletyka
Link másolása
Miután buktuk a Star Wars 1313-at, a LucasArtsnak pitiznie kéne a rajongók kegyeiért. Az EA Canada álláshirdetései bizakodásra adnak okot, nagyon úgy tűnik, hogy egy nyitott világú, next-gen Star Wars-játék készül.

A Superannuation sasszemű illetékesei felfedezték az EA Canada álláshirdetései között, hogy a csapat egy nyitott világú, next-gen Star Wars-akciójátékon munkálkodik. Mondanunk sem kell, a Star Wars 1313 törlése után úgy kell nekünk ez a projekt, mint egy falat kenyér. A sikeres pályázó egyébként a játék harcrendszerén dolgozhat.

A magazin spekulációja szerint lehetséges, hogy az EA Canada a Visceral Gamesszel dolgozik együtt ugyanazon a játékon, elvégre a kiadó már korábban megerősítette, hogy a Dead Space fejlesztői szintén egy Star Wars-címet kalapálnak.

Az EA Canada eddig sportjátékokat készített, kíváncsiak vagyunk, hogy az új műfajban is jeleskednek-e. A LucasArtsot birtokoló Disney eddig egyetlen Star Wars-játékot jelentett be: a DICE-féle Star Wars: Battlefrontot.

31.
31.
razipapi
#30: Én a mai napig játszok a Jedi Academy 3 al ! Bár már 1 magyar szervert nem láttam mióta :D
Angol , orosz szervereken még mindig van élet :))
És igen egy Jedi Academy 4 nek , vagy egy grafikailag felturbózott JK3 nak nagyon örülnék.
30.
30.
l.rics15
annyi régebbi star wars játék van amelyiknek kidobnának egy folytatást és kurva sokan örülnének mert a mai napig játszanak vele pl:
star wars pod racer
jedi knight
rogue squadron
kotor és nem egy mmo folytatás hanem rendes rpg
republic commando
empire at war
battlefront
és még biztos lenne pár de egyszerűen nem képesek észrevenni hogy az emberek ezekkel talán még átszanának is
29.
29.
Lord Zozo
#24: Ebben igazad van. A harcrendszere nekem se tetszett igazán, de ebben a témában az egyik legjobb játéknak találom.
Utoljára a Xwing vs. Tie fighter volt az a SW játék amit imádtam. Alig vártam, hogy haza érjek és sokszor hajnalig nyomtam.
Ilyen típusú játékot miért nem kapunk? MMo-val megspékelve? Masszív multival?
Esetleg hasonlítana a WoT harcrendszerére, Klánokkal, különböző fajokkal, meghódítandó világokkal, leigázható galaxisokkal?
Húú egy picit elkalandoztam. Bocsi, de annyi ötletem lenne, hogy a padlás is tele van.
28.
28.
Medium
Minden csak KotOR ne legyen! Se valamelyik régebbi folytatása. Nem mondom, mindegyik nagy kedvenc számomra, de éppen ezért ne bolygassa már meg a régi gyöngyszemeket. Revant meg pláne ne erőltessük, szegény már forog a sírjában, annyi bőrt lehúztak róla, ráadásul sikerült olyan irányba elvinni a karaktert, hogy a hátamon feláll a szőr tőle.
Star Wars nyitott világ? Ki ne akarna a messzi-messzi galaxisban szabadon kószálni? De ezt NE egy olyan játékban, amit már ellőttek párszor.
27.
27.
Ecneb
Its about fucking time!
26.
26.
Pctf
#16: szerintem azért szidja mindenki az old republicot, mert az első fél órában megunták a baktatást... :D engem is idegesített, de ha a storyt is nézi az ember.... :D
25.
25.
krisztian66666
#4: Ebben nem értek egyet, a mai napig a kedvenc játékom, bár azt el kell ismernem, hogy a Old Republic nem volt valami nagy szám....

REVANT A NÉPNEK!!!!!!!
24.
24.
ratchetfan
#18: nekem személy szerint a jedi knights nagyon nem tetszett irtózatos volt a harcrendszere
23.
23.
ratchetfan
#22: persze jóval kevesebb mmorpgs monotonitással :DD
22.
22.
ratchetfan
valami olyan lenne a legjobb ami ötvözi a F.U. harcrendszerét az old republiccal esetleg republic commandos űrcsatákkal megspékelve mindezt ilyen mmorpg szerűen
pl a bolygóhoz vezető utat akár le is vezetheted vagy el skipelheted fejleszthető úrhajók custom karaktekek petek egy jó kis skilltree :DD
választható fegyverek változatos pályák és fegyverek
esetleg járművek persze mindezt non pvp-ben pvp max kilyelölt zónákban és akkor lehetnél mondjuk jedivel meg sithel és akár vehetnél magadnak klónokat droidokat stb...
21.
21.
bitbandita
#3: Szerintem meg a FU egy kalap... .
20.
20.
Zombiekiller6
#3: Egyet értek csak legyen változatosabb és hosszabb. Vagy ha nem akkor lehessen jedi-t, sith-et és esetleg clone-t is irányítani és legyen óriási!!!
19.
19.
strike19
Lucas Arts elmehet a fenébe.2007-be sokan reménykedtünk ,ps3 és xbox 360 generációba kapunk valami ütős játékot.Erre csak egy középszerű force unleashed-el szúrták ki a szemünket.Az indiana Jones projectet is lelőtték szégyelljék magukat.
18.
18.
Lord Zozo
#3: Na neee! Ezt nem mondod komolyan, hogy egy ilyen témával kapcsolatban neked egy új F.U. jut eszedbe és azt várnád a legjobban? Sokkal de sokkal jobb játékok jelentek meg SW alatt.( pl. Jedi Knights)
Szerintem a Force U. az egyik legszarabb SW játék.
17.
17.
DON GONDOCS
Egy Republic kommando folytatással feloldozást nyernének bűneik alól a lucasArts.
De hamár nyitott világ akkor elég lenne egy AC vagy demon souls szerű nyitott világgal megáldott akció játék.
16.
16.
Starkiller89
#4: Akkor te még biztos nem játszottál vele ELŐFIZETŐKÉNT, én 2 napig voltam FREE2PLAY és már elő is fizettem, 1 éve tolom és még mindig vannak benne új dolgok, hatalmas a kínálat, és a támogatottsága nagyobb mint a WoW-nak, hetente/2 hetente jönnek új cuccok, havonta új operation-ök (RAID), rengeteg Flashpoint (Dungeon/Insta), PVP iszonyat jó, 2 éve van piacon a játék, 2-2.5 milliós előfizetői tábora van, rengeteg ember a WoW-ról jött át, az tény, hogy a világ még nem akkora, mint a WoW-nak, de tuti h lesz*pnád magad, ha meglátnád a Tatoinet vagy Hoth bolygót, Alderaan, Belsavis stb, gyönyörűek, és a grafikája keresztbe veri a Wow-ét, 2 havonta jönnek új bolygók, én nem is értem, minek írtam le ezeket, és ezek még csak a töredékei a játéknak, iszonyat jó story vonalak vannak benne, a WoW már nem is szerepjáték, nulla story, és ezt úgy mondom, hogy azzal is toltam több mint fél évig, de amint megláttam a SWTOR-t, számomra a külvilág megszűnt létezni, beszippantott a játék, aki szidja még ezek után is a játékot, az vagy nem szereti a SW univerzumát, vagy csak egy türelmetlen kisgyerek, aki csak lövöldözni szeret, és nincs szépérzéke a játékokhoz. ;)
14.
14.
Simonus18
Mondjuk érdekes ez a kifejezés a Star Wars-zal kapcsolatban hogy nyitott világ, mivel Űr központú a franchise, űrben való mászkálás, háborúzás, irányítás stb. érdekes lehetne, csak igazán kitehetnék magukat már végre, Jedi Knighton kívül kevésbé volt kielégítő illetve Star Warshoz méltó címlet (fénykardozás terén), esetleg még a Force Unleashed, de az meg Power központú lett. Ennek kombinálása ha megvan, kész is a valaha (potenciális) legjobb Star Wars lightsaberes gém
13.
13.
gnossos
(Deja vu.. Mint ha ez már lett volna hír.. mind1!)
Szerintem új cím lesz, nem folytatás. Az Old Republic témát biztos, hogy pihentetik egy ideig, más nyitott világú SW játék meg még nem készült.. ha jól emlékszem. Én is Jedi Knight 3-nak örülnék, vagy esetleg egy Force Unleashed 3-nak (de inkább az előbbinek), viszont nem tudom elképzelni, hogy ezeket nyitott világúvá varázsolják.
12.
12.
levantine
#4: Nem járt az le, csak most szépen lehúzta a sorozatot az Old Republic. (Feltéve, hogy lehet a Kotor utódjának nevezni.)

Jó lenne egy tényleg (!) nyitott világú játék, amolyan Skyrim-Gothic stílusban, ahol igazi sandbox területet kapunk. Vagy esetleg hasonlóan a Mass Effecthez vagy a Kotor részekhez, hogy bedobnak 4-5 bolygót, amelyeken kapnánk 1-2 nyitott települést, elvégre az űrutazás is szerves része a Star Wars univerzumnak.
9.
9.
dBLOOD
#8: Úgy-úgy, jól beszélsz! :D
Amúgy mi az hogy "next-gen" játék készül? Olyan amit kizárólag az új konzolokra adnak ki?
Vagy csak megint bedobtak egy kis parasztvakítást...
8.
8.
Juha
"Skyrim with light-sabres" :)
6.
6.
Adamknight
Én valami fénykard, és nem erő orientáltabb játéknak örülnék (khm Jedi knight).
4.
4.
Lorthirash
#1: a KOTOR lejárt lemez az OLD Republic is arra épült és semmit nem ér az egész.
3.
3.
Lorthirash
Egy Force Unleashed III-nak örülnék
2.
2.
Simonus18
#1: Hát ott az Old Republic ember :D új játszhatósági formátumot kaphatnánk már végre a Star Wars franchiseban (lightsaber duelek ezerrel)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...