PlayStation Plus - íme, a januári ajándékok

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 13.
  • Hír
Link másolása
A Sony bemutatta a PlayStation Plus januári ajándékfelhozatalát, PlayStation 3-on a DmC és a Borderlands 2 jár majd, PS4-en pedig a Don't Starve lehet a tiéd, ha van előfizetésed.

A Sony szokásához híven a hivatalos PlayStation Blogon leplezte le a PlayStation Plus januári ajándék játékait.

Ha PlayStation 3-on játszol, a DmC: Devil May Cry és a Borderlands 2 lehet a tiéd, míg PlayStation Vitán a Soul Sacrifice és a BlazBlue: Continuum Shift Extend üti majd a markodat. Természetesen PS4-en is változik a kínálat: az új konzolon a Don't Starve lesz ingyenes januárban.

PS3-on és Vitán december 24-én várható a váltás, az új játékok a GRID 2, a Dragon's Dogma: Dark Arisen, illetve a Sonic & All-Stars Racing Transformed helyére érkeznek, PS4-en január 8-án lesz a csere, a Don't Starve a Contrastet üti ki.

35.
35.
Cipo3
A cikk szerintem téves Contrastet nem üti ki az új játék. Mindenki azt hitte, de ha ma megnézed a ps plus oldalt ott van az instant gamek között. Valszeg rájöttek, hogy annyira keveset adtak ebben a hónapban, hogy szégyen kivenni bármit is.

PS4 tulaj vagyok és 2 hetes ajándék plusom ma fog lejárni. Nem érzem szükségét amíg ilyen gagyi játékok lesznek mint most hogy előfizessek. Leárazások sincsenek még ps4-re. Multit se tolok. Szóval várok 3-4 hónapig mire előfizetek.

Driver Club-ból nem a teljes verzió fog jönni Pluszra, hanem butított. (csak 3 kereke lesz minden autónak) :)

Szóval aki fan annak mindenképpen fizetnie kell érte. Nekem teljesen jó lesz a butított.

Azt viszont nem tudom, hogy ha akció keretei között megveszek egy 15e-es játékot 2e-ért akkor:
1, Plusz lejárta után is tudom használni? Hisz megvettem.
2, kiadják ingyen is 3 hónapra rá?

Ezt mondja meg nekem pls egy ps3-as tulaj. Köszi
34.
34.
crashpipi
Amíg PS4-re csak ilyen hulladék gémek jönnek, egy single playernek nagyon nem éri meg a PSN előfizu egy jó pár hónapig. :(
Hiába jön a DrviveClub, az meg úgyis dobozosan kell, szóval egyelőre ez siralmas. :S
33.
33.
Shooter89
Sziasztok !! Kellene egy kis segítség - Megvettem a PS4-et felraktam a profilomat amit a PS3-on használok már több éve a networkre betudok jelentkezni és látom a barátlistát de a store-ra nem enged be és nem tudok multizni sem (van plus a profilomon)nem tudom mi van !!! Ha valakinek valami infó légyszíves írjatok !! Köszi
32.
32.
Csoki80
#30: Ja ez aztán a biznisz mi.... Csak azért vettem anno boxot, mert féláron kaptam 120gb de nem bántam meg nagyon jó gép, de ez a hozzáállás... Aki nem szeret multizni, mint én egy megrögzött Singleplayer. Rá vagyok kényszerítve a goldra, hogy egy szaros böngészőt tudjak használni. Ráadásul, ha a fiacskáim akarnának belépni nekik is goldot kell venni, mert külön előfizetés mi???
Persze van családi lehúzás sokszoros áron........ :-(

Zavaró dolgok ezek amiket a sok elvakult fiatal fan fel sem fog. Elmondom 14 vagy már lassan 15 éve ingyen lehetett böngészni multizni Dreamcast-en aztán ps2 is ingyé böngésztem mikor sikerült rávarázsolni a netet.

Akkor szokták mondani arra ott a gép, csak nem mindig férek oda és ha már van miért nem használhatom legálisan. Egyszer megunom és meghackelem ezt az egész szutykot és minden ingyen lesz.... ki tudja legalább már 150-et otthagytam nekik gamera + még a live amit nem is használok. Jól osszék be, szerintem hamarosan váltani fogok..........
31.
31.
Csoki80
#28: Kb mintha jóllakva kijönnék egy étteremből és akkor mondanák az ajtóban hogy jöjjek vissza megkapom még egyszer ugyanazt ingyen.
Ezeket a játékokat a legtöbben már kijátszottuk és meg is vannak a polcomon... A legtöbb boxosnak mintha a ps srácoknak a GT5 szerintem a legtöbbnek megvan.
Mekkora ajándék mi.... Az arcade gamek közül meg kiválogatták a gagyibbakat, miért nem adtak egy Giana S vagy valami hasonlót.
30.
30.
trion96
#26: Jól értettem, hogy xboxon ahhoz, hogy youtube-ot használj elô kell fizetni live-ra???
29.
29.
Dontrip
#25: automatikus frissítés. azta.
28.
28.
Dontrip
#27: "Én nem lepődnék meg, ha előbb utóbb a MS is átállna erre a modellre.
Persze akkor már ez lesz a legjobb dolog a világon."

Erről tudnátok mesélni, egész eddig azzal érveltetek, hogy a multiért nem kell fizetni, de most, hogy PS4-en bevezették, már mekkora királyság, hogy PSN fejlesztésébe rakják a pénzt. Ha átállna erre az MS nem mondom, hogy nem használnám, de nekem jobban tetszik ez a cucc ami most van. Havi 740Ft-ért már megkaptam örökbe a DR2-t, a Crackdownt, a Halo 3-mat és pár elég jó arcade játékot, amiket soha az életben nem vettem volna meg, de el lehet velük szórakozni. Ráadásul úgy kaptam meg őket, hogy nem a játékok miatt van előfizetésem. A játékokat amiket ti kaptok bérbe, majd megveszem valamelyik Live leárazáson 1000Ft-ért.
27.
27.
tsulok
#20: PS Plus azzal a céllal indult, hogy lépést tartsanak a Live-al. A játékokat csak később vezették be, hogy növeljék az előfizetők számát.
Am végre valaki elmagyarázhatná, hogy mi az óriási különbség:
fizetsz goldot, hogy multizhass és mellé még kapsz játékokat. Ami menni fog akkor is ha lejárt a gold.
vs
Fizetsz PS+-t hogy (PS4 esetén multizhass), kapj havonta játékokat.

Mindkettőért ugyanúgy fizetsz folyamatosan, csak az XBoxos játékok régebbiek.

Nekem ne mond, hogy bármi olyan emlékezetes játékot fogsz kapni amivel akkor is játszani akarsz amikor már nincs előfizetésed. Mert ha annyira jó játék úgy se vársz arra, hogy felkerüljön, hanem megveszed. Vagy ha elkap a nosztalgia előfizetsz 3 hónapra és tudsz újra játszani.

Vagy a Live annyival többet nyújt? Mi a nagy különbség azon kívül, hogy nincs cross game chat meg PSStore egy hulladék. Előbbi már van PS4-en utóbbi is sokat javult állítólag. Komolyan érdekel.

A PS+os megoldás vásárlói és szerintem végül üzleti szempontból is jobb. Én nem lepődnék meg, ha előbb utóbb a MS is átállna erre a modellre.
Persze akkor már ez lesz a legjobb dolog a világon.
26.
26.
Csoki80
#20: Epp ez a baj sokan ezert fogjuk elhagyni a boxot.... Egyaltalan nem multizok de rakenyszeritenek a live-ra hogy hasznalhassak egy youtube vagy bongeszo appot. Aztan meg hogy az ilyeneket mint en megtartsanak kitalaltak a gwg csak egyre rosszab jatekokkal. Altalaban 1x jatszik vegig valaki egy jatekot nem kell orokre aztan csak a helye foglalja. A gyujtok ugyis megveszik. Grat a Sonynak a projektjehez igy kell csinalni. A konkurencianak csak masolni kellene tudni ahhoz nem kell nagy tudomany. Es nem vagyok Sony fan undorodok a cegtol mar csak azert is amit az itteni munkasokkal muveltek ....tudnak meselni...
25.
25.
kristof97
#20: De mivel most már kap pénzt így is a Sony, ezért fejlődik az online része is. Egyébként kapsz még egyéb funkciókat is PS+on, mint a felhőbe mentés, automatikus frissítés, ilyenek.
24.
24.
sherex
#23: PS3-on és Vita-n nem :) Csak PS4-en .
23.
23.
crashpipi
#21: Már a PSN-en is fizetni kell a multiért. :)
22.
22.
Dontrip
#21: Hát azért durva lenne PSN-ért fizetni..........
21.
21.
danez11
#20: ja, csak éppen nekünk nem kell a multiért fizetni, "ebből az következik" ,hogy ingyen multzihatunk.........
20.
20.
Dontrip
#19: Szerintem nem jogos két okból. A PS Plusban bérled a játékokat, a GwG-vel megkapom örökbe. A másik, hogy ti úgy alapból a játékokért veszitek a PS Plust. Mi a multiért veszünk Live-ot, a Games with Gold pedig nemrég lett bevezetve mint egy extra ajándék a Live-vásárlóknak. Ezt kéne végre megérteni. Mióta van GwG nem emelték a Live előfizetést, ebből az következik, hogy egyáltalán nem fizetünk a játékokért. A PS Plus pedig alapból ezzel a céllal indult. Szerintem van azért különbség.
19.
19.
kristof97
#16: A games with gold és az Instant game Collections összehasonlítása szerintem teljesen jogos, mivel kb. ugyan az a 2 szolgáltatás. Csak ugye PS3on 3/4-1 éves játékokat ad a Sony kölcsönbe, addig Xbox-on kaphatsz 5-6 éves játékokat (bár tán ott megtarthatod). Egyébként a legtöbb játéknak pont elég egy-kétszeri végigjátszás, ami után úgy is vinnéd vissza a boltba, jelen esetben törlöd a winyóról. :) Egíébként nagyon fogom szeretni ezt a hónapot, főlwg, hogy hétfőn fog érkezni a PS Vitám.
18.
18.
Dontrip
#17: Non, a való életben hál' Istennek nem vesznek körbe olyan emberek, mint akik a GK nagyon nagy részét alkotják. ===> Nincs fejfájás a határtalan hülyeség miatt. De igazából mostanában néhány kivétellel, nem szólok hozzá hírekhez, pont azért mert csak felhúzom magam, és akik nem ismernek személyesen, az jön le, hogy ilyen vagyok: http://tinyurl.com/ky48tax
17.
17.
RangerFox
#16: Te mindig ilyen vagy? A való életben is?
16.
16.
Dontrip
#15: 15 kommentet kellett várni, hogy megjelenjen valaki, aki két alapjaiban különböző szolgáltatást összehasonlítson. Az én tippem 5-10 között lett volna. Well played Gamekapocs!
15.
15.
jardo
Lassan már nekem, nekünk, xboxosoknak lesz ciki, hogy állandóan rinyálni kell, de erős a gyanúm, hogy a Microsoft ezt SEM fogja felülmúlni januárban. :(
14.
14.
hurkagyurka2
#11 , 13 Igen, hiába töltötted le, csak addig tudsz játszani velük, amíg él az előfizetésed.
Egyébiránt akit érdekel:
http://hu.playstation.com/playstationstore/playstation-plus-gyik-gyakran-ismetelt-kerdesek-.html
12.
12.
Yami
#11: A Sony találta ki, te meg valami durva anyagot szívhatsz...
11.
11.
boris182
melyik találta ki h csak akkor tudsz játszani vele ha előfizető vagy? istenem 1 hónapra előfizetsz leszeded az ingyenes játékokat és ha nem akarsz elő fizetni több hónapra amiket leszedtél ugyanúgy tudsz vele játszani
9.
9.
mnmn1
#6: Amennyiben előfizető vagy tolhatod. Ha lejárt akkor egyszerűen nem engedi megnyitni vagy akár le is törölheted és később ugyan úgy tplhatod
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...