Metal Gear Rising - bármikor jöhet a PC-s verzió

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 15.
  • Hír
Link másolása
A készítők szerint nemsokára elkészül a Metal Gear Rising: Revengeance számítógépes változata, gyakorlatilag "bármelyik nap" felkerülhet a Steam kínálatába a játék. Ennél több konkrétumot nem hallottunk.

A Konami nem nagyon beszél a Metal Gear Rising: Revengeance PC-s változatáról, a májusi bejelentés óta jóformán annyit hallottunk csak róla, hogy 60 fps-sel fut majd a legtöbb számítógépen, és látnivaló címén is csak egy csúnya monitorfotót kaptunk:

Jó hír viszont, hogy ettől függetlenül a játék készülget, a Kojima Productions Alert legutóbbi adásában azt mondta Sean Eyestone műsorvezető, hogy a PC-s verzió fejlesztése a végéhez közeledik, az anyag gyakorlatilag "bármelyik nap" felkerülhet a Steam kínálatába.

Ennél pontosabb infónk nincs, kommentben várjuk a tippeket a megjelenést illetően!

69.
69.
donci313
#65: Haver, annyi eszed van mint egy marék szárított lepkének!
68.
68.
Searcher
Istenem, mikor fogunk egyszer (ha valaha is...) elérni arra a szintre, hogy nem megy minden egyes magyar gamer site híreinél ez az iszonyatos kurvaanyázás konzolosok és "pécések" között??? Most is mit látok? Belépek egy teljesen ártatlan hír kommentjei közé, amely egyszerűen arról szól, hogy meg fog jelenni az MGS Rising PC-re is. Erre a 67 kommentárból legalább 50 arról szól, hogy a másiknak a kurvaanyját, mert neki éppen konzolja, vagy pc-je van. Ezen a szánalmas nyűglődés a legtöbb külföldi site-on már rég lecsengett, legalább is nincs minden egyes kibaszott hírnél, aminek az égagyadta világon semmi, de aztán tényleg SEMMI köze nincs a konzol vs. PC háborúhoz, mégis sikerül nálunk mindenhova belekeverni! Kit érdekel, hogy ki mivel játszik??? Most ha hangosabban kurvanyáztok egymás ellen, akkor több PC-s/konzolos játék fog készülni???
65.
65.
csak pc
#64: Ketté törnélek mint a száraz kenyeret:D

Egyébként ne fogd másra soha az ország állapotát,az ilyen fajankók csinálják ezt,akik nem tudnak kitörni és mással takaróznak.Takonypolcxd
62.
62.
DON GONDOCS
Gyerekek az igazán jó játékok amik nagyobb közönséget mozgatnak meg és egyöntetű pozitív vízhangot kapnak mind multiplatformok ez tény. (Gta, Bioshock, Mass Effect,Rayman, Batman Sorozat, Assassin's Creed, Portal, Sims, Orange Box, Street Fighter Sport játékok Telltale Games játékok) Az exklusive címek csak ráadás.
61.
61.
csak pc
#59: Nem értesz semmit,kicsi vagy még,vagy csak szándékosan próbálod megmagyarázni a jövőhetet.A lényeg,miattatok tartunk itt játékügyileg ahol,mert minden jó nektek és akkor a kiadóknak is.
60.
60.
Bisco
Zárjuk már le a dolgot, játszik mindenki amivel akar. Elvakult debileknek hiába érveltek, látatlanban fikáz mindent amit ér.
59.
59.
kristof97
Ezzel csak annyi a gond, hogy te is fogyasztó vagy, ha már ennyire szereted a Harcosok klubját, kivéve, ha te heggeszted össze a tranzisztorokat a gépedbe és te fejleszted ki a saját játékaidat, bár azt kétlem. Bort iszol és vizet prédikálsz. PCn is ugyan azok a folytatások vannak, max. több az indie game. Ha pedig te nem adsz nekik semmit (torrent) akkor arra meg nehogy büszke legyél, hogy lopsz.
58.
58.
csak pc
#53: Semmi baj,játsszál vele.Isten megbocsátja bűneiteket és nem haragszik,hogy ti vagytok a legnagyobb pénztermelői ebben a konzol gépezetben.
Nem is kellett hozzá most sem más,mint tv tv tv tv call of duty(ms)(hogy basznám pofán annak a senkiházinak azt az arab zsidó pofáját)
és mi nem csináltunk semmi rosszat,nem is akartunk,szopkodunk benneteket azért vagyunk,megbeszélésre ti is betehetitek,álá sony.

Végül a majdnem egy éves hülyitésnek lett egy killzone meg egy forza a végeredménye,(a ryse-t meg a másik fost hagy ne emlitsem)De sebaj,már bevannak jelentve az eddigi cimek folytatásai,nincs itt gond.Ti egy barbár nép vagytok,eszitek,sőt örültök neki,hogy léteznek olyan anyagok,mint pl a cod,vagy a gta 5 és megennétek ezeknek a 234.részét is.A társadalom fogyasztó birkái vagytok.
57.
57.
Claymen
Szánalom ami itt megy, vagy inkább szégyen. Vagy mindkettő.

#55: Nagyon tetszik :)
56.
56.
DON GONDOCS
Sok agyoniskolázott. Gondolom még látásból sem ismerik az általuk sztárolt játékokat, nemhogy játszottak volna vele. De habzó szájjal köpködik a másikat.
55.
55.
kredencferenc
Másrészről ajánlom mindenki kedves figyelmébe eme egyszerű de sokat mondó vizuális alkotást: http://bitchwantstea.files.wordpress.com/2010/01/console2.png?w=460
54.
54.
kredencferenc
#50: Azt írtam szeretnék kiszállni a vitából, de ha már így erősködsz még pár sort írok neked.

Amennyiben az intelligenciahányadosod nagyobb mint gondolom (de valószínűleg így is kisebb mint a lábbelid mérete) megértetted volna mire szeretnék kilyukadni. Amit te "oltásnak" nevezel az egy nyelvtani értelemben vett vita lezárása abból az indokból kifolyólag, hogy a vitapartner nem rendelkezett megfelelő lexikális tudással, sem nyelvtani ismeretekkel, hogy a stílus hiányosságairól ne is beszéljünk. Oltást a kisbabáknak szoktak adni különböző betegségek ellen.
Másrészről? Én vagyok a hülye PC-s? Igen most PC-s. De szerintem te még kéjes gondolt sem voltál mikor az Atari konzolomon nyúztam a Pong nevű játékot a fekete-fehér Orion tévémen. Szar vagyok mert játékokkal lemaradok pár évet? Lehet. Te pedig gondolom nem csak a játékok kapcsán, hanem az életed minden területén is eldobsz minden régi kedves dolgot, szép emléket, bármi újért ami csillog és szarrá van reklámozva. (teszem hozzá reklámozni azt kell ami nem fogy.. a Trabantot nem kellett és vitték mint a cukrot)
Miért baj, ha valaki emulátorral játszik? Ne focizz olyan labdával amit nem vizsgált be a FIFA! Köszönöm szépen.
Én magyarázzak el neked vagy a bunkó jangodnak ami a jinedhez tartozik bármit is? Ti csak azért irkáltok ide, hogy a tisztességes embereket kihozzátok a sodrából. Tényleg kezd kiveszni belőlem a türelem. Takarodjanak vissza az ilyenek tyúkketrecet vakarni ahová valók. (Nem állt szándékomban egy baromfit sem megsérteni.)
53.
53.
kristof97
#51: Egyébként a vigyorogva GTA5özöket kellett volna kiszűrnöd. Egyébként ha a GTA túlhipe-olt innováció nélküli játék, akkor te mivel játszol? A GTA5 kb. ezen generáció egyik csúcspontja (a Last of Us-hoz és a Heavy Rainnel még nem játszottam). Olyan társadalomkritika és poénok vannak benne, amit még videojátékban soha nem láttam (bár ehhez kell angol tudás). Te nem érzed a paradoxont amikor írod ezeket a kommenteket? De ahogy látom igazam lett az "xd és iq-s" véleményemmel, sajnos. "Everything goes black"...
52.
52.
Yanez
#49: Mert azon nem ő játszik és ezért ott csak degeneráltak nyomulhatnak. Tehát van több, mint 200 millió agyi sérült, akik nem is tudják, hogy konzolon játszani csak az üresfejűek szoktak. Kb így működik egy fanboy feje és, hogy miért, az számomra is rejtély. :)
51.
51.
csak pc
#49: Igen a lényeget fogtam meg.Talán a gta-t kellett volna kiszűrnöm,mint érdemi mondanivaló?xdDehogy,a gta örömeit meghagyom neked fiam,neked való túl hype-olt játék,amiben csak festve van az élet,minden mű és semmi innováció,igazán neked való.jöhet a 6 is meg a 7 isxd
50.
50.
pacimus
#46: Mar megint oltasz ahelyett h elmagyaraznad...szoval nincs is mit megerteni, csak akkoris neked van igazad? Ezt mar megszoktuk a pcsektol, leulhetsz :)
49.
49.
kristof97
#48: :(:(:(:( Megfogtad a lényegét a kommentemnek. Sajnos nagyon nem (belül sírok). Egyébként a személyes véleményem, de az "xD-k és a lol-ok" gyakorisága fordítottan arányos a használójuk IQ szintjével. De egy kérdésem lenne őszintén: te miért tekintesz úgy a másik platformon játszókra, mintha azok valami agyi rendellenességgel születtek volna?
48.
48.
csak pc
#47: Ja,mi nem tudunk ágyból játszani megvan tiltva.XD
47.
47.
kristof97
#39: Egyébként olyan szívesen csinálnék egy képet az ilyen PCseknek, hogy ülök az ágyamon és vigyorogva GTA5özök. :) De csak az ilyeneknek, mert van normális PCs is, ahogy konzolos is. Egyébként az milyen már (csak mert Raiden ninja), hogy amikor mondom a taijutsut, hogy arra járok, akkor azt kb. mindenki ismeri a Narutóból, én meg csak úgy mint harcművészet? Szerintem tök poén. :D Egyébként tanulsággal zárnám a napot: "Today I'm gonna try a little harder
Gonna make every minute last longer
Gonna learn to forgive and forget
'Cause we don't have long, gonna make the most of it
Today I'm gonna love my enemies
Reach out to somebody who needs me
Make a change, make the world a better place
'Cause tomorrow could be one day too late" Aki tudja, hogy ez honnan van, annak egy hatalmas nagy pacsi!
46.
46.
kredencferenc
#42: Erre inkább nem reagálnék érdemben. Szerintem az első mondatoddal ellentétben nem. Nem érted mit mondok. Nem akarod vagy nem is tudod megérteni. Nem tudom feltűnt-e de mióta itt veszekedtek mint kis 12 éves egykönyvű (ez esetben egyplatformú) emberpalánták, egy értelmesebb embernek sincs kedve hozzászólni a cikkhez, pedig lehet, hogy írnának ide valami okosat amiből még az olyanok is tanulhatnának valamit mint te. Nagyra becsült irodalomtanárom az ilyen egyéneket nevezte, kapaszkodj meg ilyen még úgy se olvastál: INTELLEKTUÁLIS GAZEMBERNEK. De véleményem szerint ami most itt folyik csak egy fröcsögő kultúrszemét. És ezzel szeretnék is kiszállni ebből a kisegítő osztály színvonalú vitából. Köszöntem a kitüntető figyelmedet.
45.
45.
csak pc
#44: Hátha magadra vetted azt a megjegyzést amit másról irtam,te bajodXD egyébként még mindig nem vagy tisztában a személyeskedés fogalmávalXd Jól van,éljen a pc sokáig!xd
44.
44.
kristof97
#38: Amikor konkrétan lebarmoztál (bár én is tettem megjegyzést arról, hogy mit gondolok rólad, de én szerintem legalább jogosan), és ez után "Most menj játszani,hátha már anyukád megnézte a szerelmes sziveket és a tv elé engedi csemetéjét,hogy kicsit játszhasson a kedvenc pixelháborús játékával mátrix filmeket meghazudtoló belassulás kiséretében." szerintem nyugodtan mondhatom azt, hogy TE személyeskedsz. Kezdjük ott, hogy úgy osztod az észt, hogy csak kb. 5 órája regeltél be, nincs normális neved, rendes érveid sincsenek és elvből gyűlölsz mindenkit akinek van konzolja (kb. ez jött le eddig). Ha jól sejtem akkor te nem vagy felnőtt (ha igen, nem lennék a gyereked/leendő gyereked helyében), de szerintem még középiskolás sem, tehát megtippelnék egy általános 7ik osztályt. Egyébként nem, nem hívom fel mindenki figyelmét, hogy ez személyes vélemény, de szerintem van néhány helyzet, amikor ezt ki kéne/kell hangsúlyozni. Egyébként pedig buon evening für mindenki!
43.
43.
csak pc
#42: kapjátok a nagycsomó szar folytatásokat,tucatjátékokat.xdEgyébként nagyon kevés exclusive cim van konzolokon,te megy úgy beszélsz,mintha csak arra gyártanánakxdNeked azért nem tetszik a pc mert segg hülye vagy hozzáxdA pc sek fejlődnek,ti meg még mindig a 720pixelnél meg 30 fpsnél maradtatok,és jönnek a szokásos játékok killzone forza 5 nagy innovációxdSzánalomxd
42.
42.
pacimus
Kredencferenc: ertem hogy mit mondasz de akkoris! Te csak emulalod a jatekokat pcre...nem pcre kijott jatekokrol beszelunk...a pc csak lejatsza de hivatalosan nem jelent meg pcre :)

A masik h lemaradsz par evvel...hat gratulalok, amikor te uc3al jatszol pcn akkor mi mar valami nagyon ujat es kiralyat nyomunk konzolon, tehat ti vagytok lemaradva :) a normalis minosegi pc exkluziv felhozatal kesobb is ilyen gyatra lesz mint most mert konzolokra mar olyan exkluzivok fognak keszulni vagy kijonni hogy...uhh...el sem birom kepzelni naughty dog vagy a gow fejlesztoi v quantic dream stb stb miket fejleszt majd konzolra :) de a pcseknek csak csorogni fog a nyala tovabb es csak rohogok rajtuk h mikbol fognak kimaradni ufc infamous uc ajaj xD
41.
41.
csak pc
#39: a killzone ps4-re szánalom,mint az eddigi részek,dögunalom szar az egész.XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...