Metal Gear Solid 3: Subsistence video!

  • Írta: Myko Alto
  • 2006. február 3.
  • Letöltés
Link másolása
Félelmetesen hangulatos és öteltes megoldásokkal felturbózott ingame videot tölthetnek le a játék rajongói

Félelmetesen hangulatos és öteltes megoldásokkal felturbózott ingame videot tölthetnek le a játék rajongói...

...ami számomra első látásra a szivügyemmé változtatta a játékot. Igaz, nem a legjobb minőségü a film, de legalább betekintést enged az igazi akcióba, ami nem más, mint egy sima CTF, azaz Capture the Flag mód ala Kojima san, ugyanis ez szerintem a tipikus Agyman pihentsége révén a CTD nevet érdemli, azaz Capture the DUCK!

Mint ahogy azt a képeken is és a videon is láthatjátok, ezen játékrész célja egy sárga kis gumi avagy műanyag kacsa (sajnos az állat materiális jellemzőiről még nincs biztos információnk, de szerintem gumiból készült) megszerzése és annak célba juttatása. Igen apró és piciny változtatás, de a végeredménye frenetikus. Halálos, vérre menő harc egy kacsa célbajuttatásáért. Én mondom, dilisek ezek a rómaiak...ja nem, japánok! :D

Metal Gear Solid 3: Subsistence ingame video

7.
7.
Myko Alto
Javaslom az egész környezet figyelembevételét... szerintem rendkivül pazar a látvány! :) A kihalt utcák, autók, a szél fújj a port... betojás szerintem.



u.i.: humor nélkül élni borzalmas lehet...
6.
6.
fojesz
Ez a videó nagyon jó. Nekem is a "kacsával a fején" jelenet tetszett a legjobban! :)
5.
5.
-callisto-
Hellraider: valóban nem lehet sok humorérzéked, mint amennyire gondolom még egy részt sem láttál az MGS-ből - igy valóban konnyu leugatni, csak szart sem ér.



A játék nem véletlenül mérfoldkö, Kojima san télleg zseni, ha meg nem tetszik, nem kell ránézni :P
4.
4.
Sybilla
InGen, ez most akkor miképpen kapcsolódik az MGS3-hoz? (Bocsi, ha hülye a kérdés, de tényleg nem vagyok képben ... )



Letöltés sajna nem lesz részemről megint, ahogy mindig. :(
3.
3.
InGen
A történet teljes mértékben filmszerű, a játék eszméletlen szép élőben, a Subsistence pedig még szebb lesz. Ez a multiplayer rész.



Az hogy neked nincs humorérzéked, asszem egyéni szoc problem.



A videó meg valóban betojás jó Myko fati :D
2.
2.
Hellraider
Ez a bejátszás érdekes volt...

Most függetlenül a video minőségétől rájöttem, hogy a MGS egy rakás sz*r. Semmilyen egetrengető újdonság nincs benne. A tűzharc kifejezetten ocsmány, a csávó felfelé bukfencezése a lépcsőn siralmas. Mindenkitől azt hallottam, hogy tisztára, mint egy film. Egészségükre!

A gumikacsás "poénról" meg csak annyit, hogy nemhogy nem vicces egyenesen szánalmas... Bár az első pár pillanat után amit a játékból láttam nem is számítottam másra...
1.
1.
Myko Alto
Na neeem! Szóval most azért komolyan! Betettek egy kacsát a zászló helyett és szerintem ezzel maximális hatást értek el. Én legalábbis lefordultam a székemről :D Pláne amikor a kicsikacsával a feje fölött egy tigrisbukfenccel kivetődik a tag az ablakon... áááá... félelmetes! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...