SkyForge - MMO, amibe az Obsidian is besegít

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Allods Team free-to-play MMORPG-je látszólag egy újabb tucatjáték, amivel nem is foglalkoznánk, ha nem látna benne potenciált az Obsidian Entertainment. A neves stúdió is besegít a munkálatokba.

Az Allods Team és a My.com bejelentette a SkyForge-ot, egy free-to-play fantasy MMORPG-t, melynek munkálataiba az Obisidian Entertainment is besegít. A játék univerzumában a hősök és az istenek kiemelt fontosságot kapnak, futurisztikus technológiákkal harcolhatunk a bolygót megtámadó lények ellen. A legerősebb karakterek hallhatatlan istenekké válhatnak.


Aelion több millió polgárát veszély fenyegeti, itt az idő, hogy felvegyük a kesztyűt. A SkyForge-ot a konzolos akciójátékok ihlettét, épp ezért a harcrendszere a hack & slash címekre emlékeztet - közvetlen célzással és hihetetlen kombókkal.

Ahelyett, hogy többféle karakterosztály közül választanánk ki a nekünk legszimpatikusabbat, menet közben, egyetlen gombnyomásra válhatunk a szerepek közt, így egyetlen játékos minden kasztot kipróbálhat. A játékban más világok isteneivel is összeakasztjuk a bajuszt, s persze a PvP sem hiányozhat.

A bétatesztre itt tudsz jelentkezni.

7.
7.
goblinfing
Eléggé sablon mmonak néz ki

off: Aki szeretne Archeagezni (vagy már Archeagezik) de nem tudja hogy az addoljon

http://steamcommunity.com/id/codgoblin/
6.
6.
balint23h
Hát ez nem az én stílusom. Színes csili vili ember nagyságú kardok... Jöhetne valami realisztikusabb anyag is kevesebb anime beütéssel.
5.
5.
ArrowCross
A Black Desert, és a Arche Age mellett ez gyorsan elfog vérezni.
3.
3.
Yetikoma
A "Become a God" jól hangzik :) de a "a unique open class system and limitless character development." már kevésbé... Én szeretem ha paladint játhatok vagy nekromantát vagy hasonlót és nem "csak" az egyensúlyok miatt rakok erre is meg arra is, mert úgy elvész a kerakter hangulata. Az viszont hogy nem az alap mmo-hardszrendszervan az nagyon jó hír. Szerintem is van benne lehetőség.
2.
2.
Dark_Temptation
van benne potenciál az biztos! :)
1.
1.
Scoo
Szép. A hack 'n slash harcrendszer is jobban tetszik, mint az alap mmo-féle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...