Tölthető a 2014 FIFA World Cup Brazil demója

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 1.
  • Letöltés
Link másolása
Valamivel több mint két hét van hátra a 2014 FIFA World Cup Brazil megjelenéséig, a jó hír viszont az, hogy már ma kipróbálhatjuk a labdarúgó-világbajnokság hivatalos játékadaptációját.

Demó Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is lesz, igaz, egyelőre csak az előbbin játszhatunk a játékkal, és ott is csak akkor, ha az Xbox Live Gold-előfizetői vagyunk. Ha minden igaz, hamarosan a PSN-es változat is megérkezik.

A kipróbálható verzió 1,66 GB-ot nyom, és a Kick-Off módot próbálhatjuk ki benne Mexikó, Brazília, az USA, Anglia, Ausztrália, Japán, Új-Zéland, illetve Elefántcsontpart színeiben. Ami tényleg csak egy kevés ízelítő, de a vébéhangulatot biztosan meghozza majd.

2014 FIFA World Cup Brazil egyébként április 17-én jön.

29.
29.
kellegyerek
akela_hun te annyira fogalmatlan vagy hogy hihetetlen, 3szor írtam le mennyit változott a játékmenet a 14 óta, és te csak azt mondogatod hogy válogatottak vannak a 14be is, irtó hülye vagy kisapám. Ezzel meg a 14el ég és föld játszani ahogy azt az előttem lévő is írta. De ha lennd konzolod rég le is szedted volna a demot és nem beszélnél hülyeséget, nincs konzolod kamugép.
28.
28.
koczanbalint
Zseniális a játék.
A Fifa 14-hez képest óriásit javult a játékmenet, sokkal-sokkal élvezhetőbb, élethűbb. Az első benyomásaim szerint nem manipulál annyira, mint a 14-nél.
A grafika is sokkal-sokkal szebb, élethűbb.
A stadionok bemutatása pazar, bár kicsit rövid, de meccsek közeben vb-hangulat a komcsákból nagy ötlet.
Az edzők mutogatása sem rossz, de talán túl gyakran tűnnek fel.
Az ár viszont úgy fest negatívum. Most egyes helyeken 14.000-ért már előrendelhető, máshol besorolás alatt, de valószínűleg az sem lesz sokkal olcsóbb. A játékélmény óriási, kérdés megér-e ez ennyi pénzt.
A teljes verzió biztosan még több mindent tartogat...
27.
27.
norby9409
#26: Látom a nyelvtan művészete még mindig nem megy..."mint mondtam ennyit tudsz ehez értesz"..áruld már el, hogy mégis mikor mondtad ?

#25: "mintsem olyan antiszociális mint te. ;)" Nem gondolod, hogy ez az általános iskolás szint ? Végülis eléggé divat így "szájkaratézni" az interneten (ismeretlen emberekhez képzelt tulajdonságokat társítani).
26.
26.
akela_hun
#22: egy rakás sz.....r vagy ha ennyi telik tőled. mint mondtam ennyit tudsz ehez értesz
25.
25.
Animejetix
#22: Örülj neki hogy te nem vagy diszlexiás.... de én jómagam inkább az lennék mintsem olyan antiszociális mint te. ;)
24.
24.
Animejetix
#17: "Nevesincs szarok" csak a te elképzelésedben vannak. Tudod vannak még a földön olyanok akiket a kreatív játékok és az mmo-k világa jobban megmozgat, ízlések kérdése, valaki seggbe szereti tolni valaki meg a húsos kagylóba.... ez van tesó. De hogy példát hozzak egy lószar turó cég tankos játékot kezdett el gyártani a semmiből és most már Xbox Live-on is elérhető milliárdos forgalmat lebonyolító cég lett. Másik jöttment banda repülős szimulátort kezdett szerkeszteni még a mai napig is csak béta fázisban vannak de már része a játék Ps4 gerincének. 4 ürge elkezdett kézilabda játékot készíteni amatőr szinten nulla támogatásból és most már a művük elérhető úgyszintén konzolon is... A Sony által kirúgott Socom univerzum tagjai is kénytelenek PC-n nyaldosni a sebeiket hogy vissza térhessenek a játék bizniszbe... és még sorolhatom.
23.
23.
Animejetix
#16: A konzol játék gép ez tény. A PC nem kifejezetten az de a mi szempontunkból ez teljesen mindegy mert ugyanúgy futnak rajta a játékok sőt akár szebben. Ezért kibaszottul sokan tolják ezen a platformon plusz az olyan játékokért ami csak itt található meg. Napjaink gazdasági helyzetében főleg itthon nem elhanyagolható a PC előnye. Főleg hogy most már egy olcsó mezei gépen is elfut bármi, igaz nem maxon de azért nem lehet okunk a panaszra.
22.
22.
norby9409
#21: "süjedni" ? You think grammar is a motherfucking game ?
21.
21.
akela_hun
#20: Azért legyen eszed mit írogatsz nekem barátom. nem vitázni akartam ugy hogy fogd vissza magad ha neked ez a szinvonalad nem hiszem hogy nekem is lekéne ide süjedni
20.
20.
NoRush
#19: Jajj, az ilyeneket mint te kivégeztetném... :D
19.
19.
akela_hun
#16: Neked meg annyit mondanék a konzol is számitógép a maga nemében egy hardver akárcsak a pc, inentöl kezdve a pc is játék gép csak a lehetőségei nagyobbak. van konzolom is van pc-ém is. sőt régebben vér konzolos voltam de látom a jövőjét ami siralmas nem úgy a pécéjé. de ezt sose fogja megérteni egy vér konzolos mert nem is akarja.
18.
18.
akela_hun
#17: És látod a tudatlan te vagy mert fogalmad sincs mit írtam le a fifárol csak nyomod a magad hülyeségét.Én azt közöltem hogy kár a pénz a WORLD CUP-ba ha az meg van a sima FIFÁBA. ere TE ki kerekítesz egy ilyen vitát aminek semmi köze ahoz amit mondtam
17.
17.
kellegyerek
#15: és mi az a naponta megjelenő 1000 játék kisapám??? wow? meg ilyen nevesincs szarok? noname fejlesztőktöl jönnek ki ilyen szarok pc-re nap mint nap, de mégis kit érdekel??? amúgy látszik mekkora tudásod van:D te a beyond two souls játékmenetéről beszélsz:D hidd el én nem dobok ki 3-400 ezreket h 4K s TVn játszak ilyen noname játékokkal:D
16.
16.
NoRush
#15: Nem erről beszéltem. Az én gépemben 16 GB RAM dübörög egy 8 magos processzorral, 2x2GB graf kártya társaságában, csak hogy a legfőbb dolgokat kiemeljem amiket a többség ismer. Ez az átlagos emberek szerint "Gamer PC". Hát gyerekek, ez nem az... Persze, a legmodernebb játékokat is röhögve elviszi, de attól még nem Gamer PC. Ez nyilvánvalóan csak arra jó, hogy huszon akárhány erős igényekkel rendelkező programot is futtatni tudjon EGYSZERRE. Ami az én munkámban létfontosságú.

Valóban, a számítógépek a legelterjedtebbek, ezen nincs is mit vitatkozni. 10x erősebbek egy konzolnál, ezen sincs. Viszont nem játékokra lettek tervezve, úgyhogy ezen már van mit vitatkozni. Persze, lehet jönni azzal a szöveggel, hogy sok gyártó úgy árulja a cuccot hogy "Gamer PC, vegyed vigyed", de erre maximum a 20 év alattiak kapóak, a felnőttek már tudják, hogy ez csak egy ócska marketing duma az elvakult parasztoknak.

A konzolok viszont maximálisan játék orientáltak, talán kivétel ez alól az új XBOX One. Nem véletlen, hogy 5x gyengébb hardverrel is tudják hozni a legerősebb számítógépek középtájra határolt szintjét.

A PC mindig is jobb lesz minden szempontból, viszont sosem játékok miatt fogják őket gyártani, ellenben a konzolokkal. És hogy erre mi a legjobb példa? A konzolokat közel olyan áron adják el, mint amennyiért elkészítették. A játékoktól várják a hatalmas profitot. Ellenben egy 1500 eurós PC-t összerakok én neked 500 euróért is.
15.
15.
Animejetix
#11: " A PC sosem játékokra lett tervezve. Ezt csak a sok hülye hiszi így, akiknek """"""""""""""""""Gamer"""""""""""""""""'"" PC-jük van."

Te komolyan tudod milyen platformról beszélsz? Tudod mi a PC ? Azontúl hogy számodra bizonyára csak 2 betű.
Az asztali számítógépek a XXI. század legelterjedtebb gépei, nagyrészük otthoni illetve irodai munkahelyi gépek. 80% teljesen alkalmas játékokra. Bizonyára milliárdos darabszám 80%-ról beszélünk amelyek valamilyen formában mind képesek játékra.
A PC felhasználhatósága Korlátlan kisapám. Nincs meghatározva a cél feladat. Ezt a felhasználó dönti el!
Ezáltal akármennyire is fájdalmasan hangzik de PC-n születik meg az összes konzolos játék is :)
14.
14.
Animejetix
#12: A haverom és egy igazi "konzolos buzi"... Csak hogy manapság a játékipar úgy elkúródott hogy akaratlanul is rá kellett jönnie hogy fejlődés nincs csak még több pénz lehúzás.
Akik bejönnek sírni hogy jaj miért nincs ez pc-re azok nem is igazi pc gamerek. Be ne vegyétek, egy igazi PC gamer azt se tudja hogy mi a Gamekapocs, csak az aki valamilyen formában konzolos kötődésű.
Számítógép közösség totál más weboldalakra jár fórumozgatni meg híreket olvasni. Naponta kijön vagy ezer játék a számítógépre amiről ti csak akkor fogtok hallani ha a TV-ben megy a reklám vagy skipelni kell a youtube reklámot.
Eljött a nextgen korszak de a kutya se érzi már meg....
Lassan ott tartunk a gamerek között óriási különbség van. A divat játékosok ti nagyon elüttök tőlünk a FIFA COD BF Last of us vagy mi a fasz "csak előre kell tolni az analóg kar gombot hogy végig vidd a játékot" pff..
13.
13.
MrZombieEater
A lehető legjobb mód a játékra egy k*rva erős laptop, rákötve TV-re, vezetéknélküli Xbox kontrollerrel. Tessék, kimondtam.
12.
12.
kellegyerek
sztem aki írta hogy 6szor erősebb blabla pont "gamer" PC-je van..
11.
11.
NoRush
#10: A PC sosem játékokra lett tervezve. Ezt csak a sok hülye hiszi így, akiknek """"""""""""""""""Gamer"""""""""""""""""'"" PC-jük van. A számítógépek csak azért fejlődnek, mert egyre minőségibb programokkal kell megbirkózniuk. És nem... a játékok nem tartoznak ebbe bele. Amíg pedig az erős programok cipelik a hátukon a becses gépet, addig a játékok is tudnak fejlődni, ahogy maga a piac is hardverileg.
10.
10.
kellegyerek
hiába eszi meg:D 3szor annyi pénzből, nem jön rá ki pár játék:D nem sírnak? Akkor az első pár hozzászólás mi? egyébként te nem érted amit én írtam, de megkérdezem tőled. PC-n tudsz említeni olyan remekül, igényesen összerakott, kidolgozott játékokat, mint : Uncharted trilógia, Heavy Rain, The Last of Us, Beyond: Two Souls, Killzone trilógia?? mert ezek közül mindegyiknél ment a sírás, miért nem jön PC-re. Ugyhogy hiába raknak össze 6szor erősebb gépet, amikor a 8 éves PS3ra kijött Uncharted 3 nál talán 2 multiplatform játék fest szebben a 250 ezerből összerakott PC-n: BF4, Crysis 3. azt javaslom nézd meg Beyond Two Souls grafikáját! és azért beszélek a grafikáról mert előhoztad hogy 6szor erősebb PC-t összelehet rakni, ja! tényleg? és megéri? Forza 5, Gran Turismo és a fent említett játékok meg nincsrnek is rá?? akkor minek? BF4hez??:D
9.
9.
akela_hun
#8: helyesbítek: 6x megeszi a NEXTGEN konzolt
8.
8.
akela_hun
#7: már van konzolom mellé lőttél de nagyon. sőt konzolon próbáltam mind kettőt a FIFÁT és a PEST is. És meg kell jegyeznem bármilyen szomorúan hangzik a PES pc-re jobban sikeredet. de az előbb mondtam nem versenyzek ebbe a témába. De ha már sírás. nem hiszem hogy a pc-sek sírnának nincs rá okuk. Már most olyan konfigurációt lehet össze rakni ami 6x megeszi a NEXTGEN konzol. És ha megértetted volna mit írtam le előbbiekben akkor nem vitáznál.
7.
7.
kellegyerek
mint mondtam a játékmenet sokat változott, de úgy tűnik neked felesleges magyarázni. A különbség annyi hogy én játszottam a demoval te meg nem. Miért nem? Mert egyike vagy a miért nem jön ki PC-re brigádnak. Sírnak minden cikknél, irigységből meg fikáznak. Ahelyett hogy vennének egy konzolt 50ér, videókártyát vesznek a konzol árán, aztán sírnak minden cikknél, ami nagyon unalmas már!
6.
6.
akela_hun
#5: Mibe csal a gép? a PESBE? kétlem. de ez nem verseny akar lenni. csupán nem rohannék megvenni a WORLD CUP-ot csak azért mert foci vb idény van. mint mondtam VB-ét lehet játszani a FIFA sima változatába is
5.
5.
kellegyerek
halkan megjegyzem, hogy sokat változott a játékmenet, és a körítés is, szivesebben játszom ezzel mint a 14el, ebbe nem "csal" annyit a gép sem. 4es válaszoló, én inkább elnézem ezeknek a játékoknak az évenkénti kiadását, mint a COD/BF játékokat évente.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...