Enemy Front - sunnyogós gameplay előzetes

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 16.
  • Videó
Link másolása
A City Interactive hónapok óta ígérgeti, hogy az Enemy Frontban nemcsak agyatlan hentelésre, hanem lopakodásra is lehetőségük lesz a játékosoknak - most ebből kaptunk egy kis ízelítőt.

A második világháborús FPS-ben olykor nem árt majd csendesebb fegyvert választani, a lopakodás - bár a türelmesek játékstílusa - sokszor hatékonyabb, mint az esztelen lövöldözés. Az Enemy Front új trailere a játék ezen részét mutatja be; kíváncsi lennék, hány alkalommal süthetünk majd el olyan trükköket, mint ami az utolsó jelenetben is látható...

Akárhogy is, az Enemy Front június 10-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Köszi, ArrowCross!

9.
9.
Tyranio
#7 Azért is kérdeztem, hogy miért nem csinálnak? Nem a cenzúra tartja vissza a fejlesztőket, hanem a negatív visszhang amit egy ilyen játék teremtethet (a hangsúly a feltételes módon van). Morális meggyőződések nincsenek vagy csak igen rugalmasan kezeljük őket a GTA V, Manhunt, Naughty Bear, South Park és egyéb megbotránkoztató alkotások után.

Arról pedig, hogy mit csinálnak az emberek és mekkora a fejetlenség, inkább ne beszéljünk. Ez végül is egy játékmagazin.
6.
6.
Neo1989
Talán meglesz végre az áttörés a City-nél. Ideje lenne már.
4.
4.
Tyranio
#2 Van kb. 7-8 Leo Kessler könyv a polcomon, úgyhogy ismerem az írót. Filmek terén pedig még ott van a Sztálingrád és a Generation War (Angolul néztem végig, nem tudom, hogy lenne magyar fordítás).

Lassan megtörik a jég. Talán pár évtized múlva megjelenik az első, mainstream FPS német szemszögből. (Jobban belegondolva a Red Orchestra széria ide sorolható, német kampánnyal. Habár az inkább olyan multi nélkül mint a counter strike, egy egyszerű alternatívával vagy a Battlefield 1942 "kampánya". (Röviden: agyatlan botok, nemlétező történet és leginkább multira készült))

Kíváncsi leszek kinek lesz vér a pucájában meglépni. Valószínűleg nem járna rosszul, ha nem keveri bele a politikát, hiszen ahogy néha keresek játékok után, rengeteg külföldivel futok össze hasonló igényekkel. Nem is beszélve arról, hogy a németek 39-től 45-ig harcoltak minden Európai és Afrikai fronton, tehát a német kampányból lehetne kihozni a legtöbbet egy második világháborús játékban.
3.
3.
Cristiano
olyan mint régi Wolfenstein lenne
2.
2.
goblinfing
#1: Pont ezt akartam írni :D de film sincs igazán német perspektívából..talán a vas kereszt amit ismerek viszont Leo Kessler háború kutyái sorozatát ajánlom (könyv)
1.
1.
Tyranio
Csak csinálnának egy FPS-t végre német perspektívából. Az összes második világháborús stratégia játék német kampányai (Mainstream: Company of Heroes: Opposing Fronts, Panzers, Blitzkrieg stb. vagy a kevésbé ismert Hearts of Iron széria) mutatják hogy meg lehet ezt oldani politika mentesen.

Nem beszélve arról, hogy már ölhetünk názikat lopakodva, hangosan, RTS-ben, FPS-ben, TPS-ben, RPG-ben, Point and click, lineáris játékban, nyitott világú játékban és hála a Saboteur-nek, most már autóversenyben is megverhetjük a nácikat.

Ami ezt a játékot illet, hát játszani kell vele, hogy legyen véleményem. Eddig semmi újat nem mutat lopakodásból amit a Far Cry 3 nem mutatott volna (sőt, az egész videó alatt az volt az érzésem, hogy Far Cry 3-at nézek, csak nem kalózokat ölsz egy szigeten, hanem németeket Lengyelországban (és ezt nem bóknak szántam))

Hála istennek az új Wolfenstein vinni fog némi színt (remélhetőleg) az egész náci gyilkolásba, mert ez a "műfaj" már nagyon kezd kifáradni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...