E3 2014: Multiplatform Titanfall 2-ről pletykálnak

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
A The Wall Street Journal is bezsebelt egy szaftos infót az E3 előtti felfordulásban, a lap úgy tudja, hogy a Titanfall 2 már Xbox One-ra és PS4-re is elkészül majd. Ugyanakkor nem valószínű, hogy ma bejelentik.

A The Wall Street Journal értesülései szerint a Titanfall második része már PlayStation 4-re is meg fog jelenni, ami ugye mindenképpen érdekes fejlemény ahhoz képest, hogy az első rész PC-n és Xboxokon debütált idén márciusban.

A lap fejlesztés-közeli forrása azt is elkotyogta, hogy a Titanfall 2 tervezési fázisban van egyelőre, így valószínűtlen, hogy egyhamar megjelenne, ahogy arra sem érdemes várni, hogy az EA esetleg bejelenti a ma esti sajtótájékoztatóján.

A Titanfall jól szerepelt a kasszáknál, aligha meglepő, hogy lesz folytatása, amiről egyébként először a GameSpot pletykált néhány hónappal ezelőtt - ezt követték később más lapok hírei arról, hogy esetleg multiplatform lehet az új rész.

Az EA eddig csak annyit erősített meg, hogy megállapodott a Titanfallt fejlesztő Respawn Entertainmenttel arról, hogy az még több "Titanfall-élményt" szállít neki, konkrétumokat viszont még nem árult el.

6.
6.
Pizza74
Ezt annyira nem értem, hogy miért hír. Tudtuk nagyon jól, hogy csak az első rész MS exkluzív. Akkor ezen mi olyan meglepő?
5.
5.
Teuton
#1: Én úgy tudtam hogy az MS fizetett nekik az exkluzivitásért...
4.
4.
Cristiano
szerintem még nincs az ideje itt
2.
2.
Yetikoma
#1: Ennek mekkora bullshit szaga van... .
1.
1.
Ra1D3n
Kíváncsi vagyok, hogy ezt a szerveres mizériát miképp oldják meg a Sony oldaláról. Mert ugye PS-re azért sem jött ki a cucc, mert csak az MS tudott dedikált szerverek biztosítani a játék számára(mind PC-n és Xbox-on), teszem hozzá a legjobb dedikált szervereket, amik elérhetőek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...