Run Sackboy! Run! - endless runner mobilokra

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Mellékágat kap a LittleBigPlanet: a Run Sackboy! Run! mobilokra és PS Vitára érkezik idén októberben. Egy oldalnézetes endless runnerről van szó Sackboyjal és társaival. Ja, és ingyenes lesz.

A Run Sackboy! Run! egy túlélésre kihegyezett platformjáték, amely free-to-play modellben jelenik meg idén októberben PlayStation Vitára, iOS-re és Androidra. A történet szerint Negativitron csapást mér Craftworldre és annak érdekében, hogy elkerüljük a fájdalmas támadásokat, futnunk kell, ahogy a csövön kifér. Az irányítást az érintőképernyőkre tervezték, gesztikulálunk és tapizunk az akadályok kerülgetése közben.

A játékban a LittleBigPlanet három ismerős helyszínén fordulunk meg: a The Gardensben, a The Canyonsban és Avaloniában. Egy oldalnézetes endless runnerrel lesz dolgunk, amelyben buborékokat gyűjthetünk, amikkel speciális jelmezeket és frissítéseket vásárolhatunk karaktereinknek. A power-upok sem hiányozhatnak: felvehetünk jetpackeket, pajzsokat, mágneseket és a repüléshez használatos vitorlákat.


A kihívások és a feladatok folyton változnak majd és a közösségi funkciókon is nagy hangsúly lesz: megdönthetjük barátaink pontszámait és matricákat gyűjthetünk az ingame albumunkba.

A Run Sackboy! Run!-nal azért is érdemes játszani, mert exkluzív kosztümöket nyithatunk meg általa a LittleBigPlanet 3-ban.

3.
3.
br1Koo
tisztelegnek a Forrest Gump 20. évfordulóján úgynézem a címmel :)
2.
2.
sanada
#1: Fantasztikusak ezek az értelmetlen mondataid. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...