Street Fighter V bejelentés

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A holnapi PlayStation Experience egyik meglepetés bejelentése kicsit előbb megérkezett, váratlanul ugyanis bemutatkozott a Street Fighter ötödik számozott része.

Az idei E3-on már lehetett arról hallani, hogy készül a Street Fighter V, ma azonban formálisan is megerősítést nyert a hír.

A Capcom ugyanis a holnapi PlayStation Experience helyett már ma leleplezte a verekedős játék ötödik felvonását. Az új részről egyelőre semmit se tudni, csak annyi biztos, hogy PC-re és PlayStation 4-re készül, de minden bizonnyal az első infók is megérkeznek holnap, miután a Street Fighter producere, Yoshinori Ono már Las Vegasban tartózkodik.

14.
14.
Nothing
A negyedik nem igazán jött be - de túlságosan is a szívemhez nőtt a sorozat (a legelső résztől kezdve!), hogy csak ezért elforduljak tőle. Várom szeretettel.
13.
13.
Norbi-wan
Egy rendes sztorimód azért jól jönne majd neki :D
8.
8.
Necreon
#3: Játszol online? Én megint kihagytam pár hónapot szóval elég tré vagyok (5 éve játszom egyébként), hétvégére nem árthana egy edzőpartner :).
6.
6.
Necreon
ÓMÁJGÁÁÁÁÁÁD

Furán néztek rám a kollégák amikor ezzel sikítottam fel. :D
4.
4.
DarkLord
Valahogy az első részek hangulatát kéne visszacsempészni a játékba, mint ahogy tette a Mortal 2011 is, nekik sikerült is sőt! Mondjuk soha nem voltam nagy Street-es, de az első részeket rongyá gyilkoltuk anno játéktermekben viszont a MK is ott volt mellette és a körül sokkal többen mozogtak mindig is :)
3.
3.
Dercsi
Örök kedvenc! Vártam már nagyon mikor jelentik be a 5-t. Kíváncsi leszek miben különbözik majd a 4.-től? Grafikában, játékmenetben, új karakterek? Nekem már az is nagyon tetszett :)
1.
1.
godach
Lassan semmi értelme nem lesz ezeknek a bejelentésre létrehozott Showknak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...