Xbox One-ra is megjelenik az Among the Sleep

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 29.
  • Hír
Link másolása
Érett már a bejelentés, lévén a korábban megerősített PS4-es verzió mellett sejtettük, hogy a Microsoft konzoljára is befut a Krillbite Studio horrorjátéka. Üröm az örömben, hogy a srácok elfelejtettek megjelenési dátumot mellékelni.

Pontosan egy éve jelent meg az Among the Sleep PC-s verziója és a Krillbite Studio srácai azóta sem unatkoztak, gőzerővel kalapálták a konzolos verziókat. Igen, a többesszám helytálló, lévén a minap jelentették be az Xbox One-os verziót is. 

A horrorjátékra a közösség adta össze a pénzt a Kickstarteren, ráadásul nem is sikerült rosszul. Egy kétéves kisfiút irányítunk benne, aki a beszélő macijával együtt fedezi fel a házukat éjjel, a szülők távollétében. A gyermeki félelmeinkre épült az Among the Sleep, amely már több mint 100 ezer példányban kelt el a Steamen.

Még nem tudni, hogy mikor érkezik pontosan az PS4-es és Xbox One-os változat, csak az biztos, hogy idén jelenik meg.

4.
4.
PaprikaJancsi
Egyik legjobb horror játék, ami mostanában jött. Mondjuk sajnálom, hogy ilyen rövidre sikeredett, mert, ha hosszabb és még egy kicsit jobb is lett volna, talán még a horrorjátékok egyik kiemelkedő darabja lehetett volna.
3.
3.
crytek
1.5 órás mivolta miatt sajnálom, hogy csak ilyen rövid volt!
2.
2.
DON GONDOCS
kekszdzem-among slepp, egynek jü volt a játék.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Nekem annyi gondom volt ezzel a játékkal, hogy amire azt hittem, hogy felvezető, az volt maga a játék.
De élveztem a házban való létet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...