E3 2015: Folytatást kap a PvZ: Garden Warfare?

Link másolása
Egyre több jel mutat arra, hogy folytatódhat Plants vs. Zombies: Garden Warfare. A multis játék még a hardcore gamerek között is nagy sikert aratott, és egyre több helyről érkezik pletyka a folytatásról.

A május eleji EA-s pénzügyi jelentésből már kiderült, hogy 2016-ban új Plants vs. Zombies-játék érkezik, azonban ez rengeteg mindent jelenthet. Azóta megerősítette az Electronic Arts, hogy egy "nagyobb és merészebb" címmel készülnek a témában, és hogy az E3-on fogják leleplezni.

Ezúttal sokkal egyértelműbb bizonyítékok kerültek elő arra vonatkozólag, hogy tényleg a Garden Warfare folytatódik. Két álláshirdetés is napvilágot látott, melyben Interface Designert és Designert/Scriptert keresnek egy új játékhoz. Az előbbi esetében szó szerint meg is említik, hogy hogy olyan munkatársat keresnek, aki segítene létrehozni a kezelőfelületet az új Plants vs. Zombies: Garden Warfare-ben.

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare bő egy éve jelent meg, és az addig főleg telefonos és Flash-alapú játékokban látott univerzumot egy nagyobb, "komolyabb" címre is kiterjesztették. A játék címe egyértelmű utalás volt korunk népszerű multiplayer FPS-eire, és a játékmenet is hasonlóan viccesre sikerült. Bár a Garden Warfare könnyedebb szórakozást kínált, mint vetélytársai, azért a játékmechanika elég komplex volt ahhoz, hogy egy máig népszerű multiplayer címként is megállja a helyét. Tesztünk itt olvashatjátok el.

7.
7.
Cipo3
#5: Azt írja jelzi neki, hogy van.

Milyen konzolon játszotok? Mert PS4-en L1. XO-n LB.
6.
6.
66zio
#5: Nem biztos, hogy pontosan tudom milyen bombára gondolsz, de „bombát” a növényeknél a peashooter, a zombiknál az allstar tud dobni. Előbbi chili bean-t utóbbi egy kis gnómot? Ahhoz, hogy ezeket használni tudja ezekkel a karakterekkel fejlődni kell. Azaz csinálja a küldetéseket. Egy idő után feloldja neki, hogy tudja használni őket.
5.
5.
tibcsi172
Sziasztok! Tudnátok segíteni. A fiam játszik ezzel a játékkal s neki kéne infó arról hogy miért nem tud bombát dobni, amikor a jobb alsó sarokba jelzi hogy van.Hiába nyomkodtuk a billentyűket egyikkel sem dobta el.Nemrég kezdte , de videókon látta hogy az alap karakter is dobta a bombát. Előre is köszi
4.
4.
Cipo3
Megjelenés óta tolják a gyerekeim és én is, ha nem tiltom meg nekik, hogy "most már mással is játszatok" csak ezzel játszanának.
Szerintem a sok COD és BF között egy gyöngyszem.
Ami felbassza a csőröm az az, hogy net nélkül még offline coop-al sem lehet játszani.
3.
3.
PaulMarloW
1.
1.
crytek
Tegyenek bele single playert és akkor sokkal eladhatóbb lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...