E3 2015: Így néz ki most a Drawn to Death

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 11.
  • Videó
Link másolása
David Jaffe csapata most új részleteket árult el a Drawn to Deathről, és még az E3-as demóba is belenézhetünk. A játék vizuális stílusát az elborult iskolai rajzok ihlették, amúgy egy multira kihegyezett TPS-sel lesz dolgunk.

Tavaly decemberben, a PlayStation Experience-en mutatkozott be a Drawn to Death, ami felett a God of War és a Twisted Metal atyja, David Jaffe bábáskodik. A Periscope fejlesztése egy harmadik személyű nézőpontból játszható free-to-play shooter lesz, kizárólag PS4-re, ráadásul a művészeti stílusa olyan, mintha az iskolai skiccek elevenedtek volna meg.

A játék öt vagy hét karaktert tartalmaz majd, erről pontos döntés még nem született. A csapat elmondása szerint a Sony rendkívül fogékony, és támogatja a fejlesztők elképzeléseit. Abban is egyetértenek, hogy a Drawn to Death még véletlenül sem pay-to-win lesz, azaz a fizetőképes játékosok nem jutnak tisztességtelen előnyökhöz.

A megjelenéskor csak kompetitív multit kapunk, de Jaffe nem zárta ki, hogy később egyjátékos kampánnyal bővül a felhozatal.

Az E3-on ez a build lesz kiállítva (bocsi a kézikamerás minőségért):

6.
6.
Spectrum
Free to play indie, könnyű lesz elkerülni.
5.
5.
Gykrizsi
Hát erre inkább nem mondok semmit
3.
3.
br1Koo
Nem hiszem el, hogy ezekre a szarokra van igény.
2.
2.
Lám eljött a nap amikor a fejlesztők már annyira szarnak az egészre, hogy alig páran akarnak új innovatív minőségi játékokat csinálni. A többi remaket vagy ilyen minősíthetetlen vackokat gyárt.....

suuuuppppeeeerrrrr pppppaaaannnndddddaaaa! :D
1.
1.
Effecta
Hogy Consuela szavaival éljek:
"No, no. GOTY is not here"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...