E3 2015: The Solus Project - egyedül a bolygón

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A GRIP Digital és Teotl Studios bejelentette legújabb túlélőjátékát, a The Solus Projectet, amely hasonló alapfelállással rendelkezik, mint a The Martian című regény. Egyedül próbálunk túlélni egy idegen bolygón.

A Föld a pusztulás szélén áll, az emberiség utolsó reménysége egy idegen bolygón rekedt. Mi leszünk ez a reménység a The Solus Project története szerint. Feladatunk az, hogy túléljük a zord környezetből adódó veszélyeket, és megtaláljuk a módját annak, hogy felvegyük a kapcsolatot az otthoniakkal.

Ismerős a szitu, ugye? Majdnem ez a sztorija A marsi című regénynek és filmnek. Hősünk gyorsan szembesül a könyörtelen időjárással, de egy látszólag kihalt idegen civilizáció titkaival is megismerkedik majd.

A The Solus Project már két éve készül, de a két független csapat most állt készen arra, hogy bemutassák portékájukat, amit az Unreal Engine 4 hajt. Nem is akárhogy! A játékot közösségi funkciókkal is felvértezik, a játékosok megoszthatják egymással a felfedezéseiket és forrásaikat, segítve ezzel sorstársaik magányos, de egyedi kalandját.

A The Solus Project 2016 elején érkezik PC-re és Xbox One-ra.

1.
1.
Ecneb
Skyrim egy új bolyón?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...