E3 2015: Everybody's Gone to the Rapture bemutató

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Az IGN jóvoltából érkezett egy több mint tizenhárom perces bemutató a Dear Esthert is jegyző The Chinese Room legújabb játékából, a rejtélyekkel fűszerezett Everybody's Gone to the Rapture-ből. Katt!

Az Everybody's Gone to the Rapture a távoli Yaughton Valleyben játszódik 1984-ben, amikor is beüt a világvége. Emberi sorsok elevenednek meg a képernyőn, a játék bemutatja, hogy a közösség tagjai miként boldogulnak nehéz körülmények között.  A játék egyébként a CryEngine 3-at használja, ezért is néz ki ennyire mesésen.


A The Chinese Room játéka kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg, augusztus 11-én.

11.
11.
Spectrum
#10: +1 :-)
Ez volt a csodálatos a Dear Esther-ben is, egy elhagyatott és magányos világ, ahol megelevenedett a fantázia. Semmihez sem volt hasonló az élmény, amit abban a játékban megtapasztaltam. Ahogyan az apró nyomokat felderítettem, és a dráma kibontakozott előttem.
Augusztus erős hónap lesz, előbb ez, aztán az Until Dawn.
7.
7.
GAMEROD
Így első látásra tényleg egy olyan tipikus indie játéknak néz ki amilyenből minden nap látunk újat a steamen. Hogy mi lesz belőle az elválik, de egyenlőre nem látok semmi kirívót benne.
6.
6.
crytek
Kár hogy nem jön pc-re :(
5.
5.
Turley
Nem beszél akkora hülyeségeket egyébként, kész assetekkel script nélkül valóban összerántható egy ilyen pálya, nyilván semmirese jó, de lehetséges
4.
4.
thelegendary
#1: Oké.... 1 heted van! Várjuk! :D
3.
3.
Yanez
#1: You made my day, sir!
1.
1.
Tokodboy
Ezt cryenginben ilyen formában egy kezdő is összeteszi 1 hét alatt :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...