E3 2015: Super Mario Maker - Mario a végtelenségig

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 17.
  • Videó
Link másolása
Magabiztosan jelenthetjük ki: ha megveszed szeptemberben a Super Mario Makert, gyakorlatilag életed végéig biztosítod magadnak a friss Mario-pályákat. Most egy 20 perces ízelítőt kaphattok belőle.

Nem mondhatnánk, hogy túlzottan elkényeztette tegnap a Nintendo a Wii U-tulajdonosokat, de azt el kell ismerni, hogy a szeptember 11-én érkező Super Mario Maker így is képes elvinni a hátán ezt az évet. Már a doboza is tökéletes:

Az IGN 20 perces gameplay bemutatójában a játék mindkét oldalát megcsodálhatjuk: megnézhetjük magunknak magát a pályaszerkesztőt, amiben különböző stílusok, illetve környezetek mellett alkothatunk szívatósabbnál szívatósabb pályákat, és persze kapunk egy kis ízelítőt a Course Worldből is; ez utóbbi alatt gyűjti a Nintendo a rajongói munkákat, itt böngészhetjük és értékelhetjük a többi játékos készítményeit. (Ajánlom figyelmetekbe a 10. perc körül bemutatkozó Leap of Faith pályát!)

6.
6.
keiji maeda
#4: a LittleBig planet -et azért ne felejtsd el :)
4.
4.
Norbiii
Lehet kiadni shooting gameket tucatjával, lehet csúsc grafikát kihozni sok játékból, de ilyen egyedi játékokat (szinte) "csak" a Nintendo tud!
3.
3.
Norbiii
#2: Ne haragudj, de a hozzászólásaid alapján eléggé anti-Nintendosnak tűnsz..xddd

2.
2.
logic5
2015.... A stunts-ból nem akarnak kiadni valamit?.... Vicc önmagában, hogy ez hír!
1.
1.
tamass.szabo92
Elég ígéretesnek néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...