Nézzünk bele a Squadba!

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 26.
  • Videó
Link másolása
Mint ismert, a Battlefield 2 Project Reality modjáról elhíresült Offworld Industries már egy csapatalapú, taktikai shooteren dolgozik. A Squad egészen hatalmas, 100 fős PvP-t ígér, mindezt totális realisztikussággal.

A Squad Kickstarter-kampánya zajos sikerrel zárult: több mint 200 százalékkal sikerült túlteljesíteni a kitűzött célt - úgy látszik, sok játékosnak bejön a realisztikus játékmenet. Lényegében egy taktikai shooterrel van dolgunk, amelyben a bázisunk és az utánpótlás menedzselésével is foglalkoznunk kell. A srácok előző munkája, a Project Reality önállóan futtatható.

A játékban kilencfős osztagokat irányítunk, de a teljes csata a 100 fős PvP-re épül. Az Offworld Industries valódi katonai szakértőkkel dolgozik a fejlesztés során, így a hardcore szimuláció garantált lesz.

Ezúttal két videót nézhetünk meg a Squadról. Az elsőben a járművezetés rejtelmeibe pillanthatunk be, míg a második a játék főbb jellegzetességeire tér ki.


11.
11.
Hondacrf
#6: Akkor sorry, félreértelmeztem a dolgokat. Így viszont igazat adok neked. A Battlelog bevezetése egy ..... volt a részükről, illetve, hogy nem lehet modokat készíteni.
10.
10.
kisbiflos
#8: Amúgy nem téged féltelek, inkább amiatt aggódok, hogy rossz benyomást kelt nálad a játék. Mindenesetre erősen ajánlom az officiális tutorial-t. Én kétszer dobtam ki a sz**ba a játékot, harmadszor az egyik USA-beli ismerősöm beszélt rá és tényleg csak akkor élveztem mikor volt kivel játszanom.
9.
9.
kisbiflos
#8: Nana! A Red Orchestra 2 az nagyon arcade. Sorrendben kb igy, Call of Duty, Battlefield, Red Orchestra 2, Red Orchestra 1, Project Reality, Arma.
8.
8.
mestermagyar
#7: :O

Én mentem is tolni. Nem kell félteni, azért red orchestra 2-őt toltam már jópár órát xd.
7.
7.
kisbiflos
#6: Amúgy csak az éredeksségként megemlítem hogy a Squad Battlefield 2 mod-ként kezdte, Project Reality címen. A Battlefield 2 minden patch-el kb 4 Gb, a Project Reality magában 6,8 Gb, ezek alapján szerintem el tudod képzelni a módosítások és extra tartalmak mennyiségét. Szeretném tudatni mindenkivel, hogy a Project Reality kb egy hónapja TELJESEN INGYENES ÉS STANDALONE (már nem kell hozzá Bf2) aki szeretné kipróbálni annak szívesen segítek, mert egyedül nekikezdeni fájdalmas és hosszadalmas mivel ez nem magányos farkaskodós játék.
6.
6.
mestermagyar
#5: Nem így értem. Hanem ink az EA kirohasztott üzletpolitikájára gondoltam főként. Sim Citynél is hogy elcseszte az online szarral, nuku moddolhatósággal, területhiánnyal stb.

De persze, azt nem vettem bele a számításba, hogy szimulátor lesz. :P
5.
5.
Hondacrf
#4: Ez nem igaz, a Battlefield-nek sohasem kell így kinéznie, mivel nem egy szimulátor - amit sokan elfelejtenek -. A Hardline, Bad Company részek leszámításával a Battlefield hozza önmagát, mármint azt a formát amit 2002-ben megismerhettünk.
4.
4.
mestermagyar
#3: Igen, ahogy egy bf-nek ki kéne néznie manapság.
3.
3.
kisbiflos
#1: Csak a külömbség, hogy ez abszolút nem battlefield, mert például lehet építeni és ha minden igaz akkor nem lesz rá alkalmad, hogy magányos farkast játsz. És említésre méltó az is, hogy a legkisebb mapok 1x1km. És ugy van benne, a csapatmunkához elengedhetetlen Local Voice Chat.
1.
1.
mestermagyar
A battlefieldnek a squed, a sim citynek a cities skylinrs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...