Megérkezett az N++, itt a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 29.
  • Videó
Link másolása
Folytatást kapott a Metanet Software népszerű platformere, az N++ ma jelenik meg, méghozzá kizárólag PlayStation 4-re. A debüt apropóján egy háromperces launch trailert is tudunk mutatni nektek.

Az N++-ról annyit kell tudni, hogy hiába tűnik ártalmatlannak és egyszerűnek a játék, valójában baromi nehéz, ráadásul el is tart majd egy darabig, míg végzel vele: több mint kétezer pálya kapott helyet benne, sőt beépített pályaszerkesztője is van, amivel még hosszú hónapokig kitolhatod az anyag szavatosságát.

Az N++-ra sokat kellett rá várni (eredetileg PS4-es nyitócímnek szánták), de ma végre megjelenik, aminek most egy launch trailerrel örülünk nagyon.

8.
8.
markoci555
Uramatyááám!
Én ezzel egy halmot játszottam régen, mármint ennek egy verziójával. Imádom még most is, pár éve játszottam vele újra, de mint mindig: törlődtek a mentések random időközönként. De még ez sem vette a kedvemet, mert rohadtul jó egy játék, megfelelően nehezedik stb. Fogalmam sem volt, hogy itten ilyen fejlesztések vannak.
Remélem valahogy pc-n is lehet majd vele játszani.
Csak úgy "félunalomból" kattintottam a hírre, nagyon nem bántam meg.
7.
7.
zsocc-nrg
Jó kis böngészős játék ez és sokszor tényleg elég idegtépő. Mondjuk azt nem igazán értem hogy az N+ és ez mért PS-exkluzív, nem hiszem hogy valaki ezért a címért fog kiadni pénzt egy PS4-re. Az első teljes verzió letölthető vagy végigjátszható online az alábbi linken:
http://www.thewayoftheninja.org/n.html
6.
6.
Chrysh
Ez egy nagyon remek...flash játék
5.
5.
petymeg2033
Valahogy az előttem szólokkal tudok én is csak egyetérteni. Értem én, hogy a gameplay és nem a grafika határozza meg a fő élményt, nadena...
Rendben, ne legyen olyan szép, mint az Ori and the Blind Forest, de azért egy Speedrunners szintet üssünk már meg grafikában.
4.
4.
zozo76hun
komolyan ilyen gagyi jatekokkal mar c64-en sem jatszottam pedig az nem ma volt. ez kesz! mint a multkor XO-n az IDARB magy mi a tokom. ingyen sem kene nem hogy fizessek ilyen szarokert! :)
2.
2.
Spectrum
Mondjuk így ránézésre a 60 FPS meglesz.
1.
1.
Spectrum
A Manic Miner és a JetSet Willy képi világát idézi, de nekem ez már valahogy túlságosan retró. :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...