Leia, Han és Palpatine a Star Wars: Battlefrontban

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 21.
  • Hír
Link másolása
A DICE megerősítette, hogy a közönség-kedvenc Leia, Han Solo és Palpatine is játszható lesz a Star Wars: Battlefrontban, emellett további három játékmódról hullt le a lepel. Még mindig van új hír a játékról.

Három, a klasszikus trilógiából ismerős karakter is tiszteletét teszi hősként a Star Wars: Battlefrontban. Leia Organa támogató szerepet tölt majd be, azok a katonák, akikhez közel áll, átalakulnak Alderaan Honor Guarddá.

Han Solo ezzel szemben egy gyors és ügyes támadó karakter, sorozatlövésre és egy lassabb, de pontosabb lövés leadására képes. A Shoulder Charge képessége járművek vagy komplett osztagok ellen hatásos.

Végül az uralkodó, Palpatine elektromossággal sokkolhatja az ellenségeit, a Force Dash képességével pedig iszonyúan gyorsan mozoghat, és power-upokkal támogathatja társait.

Nézzük a maradék három játékmódot! A Heroes vs. Villains egy gyors, 6v6-os küzdelmekre kihegyezett móka, melyben az ikonikus hősök csapnak össze egymással, míg végül valamelyik fél fűbe nem harap.

A Training Missions nemcsak online, hanem osztott képernyő kooperatív módban is játszható. Hat  időre menő kihívásban vehetünk részt, név szerint: Probe Droids, Beggar’s Canyon, Overpower, Invasion, Endor Chase és The Dark Side.


A Battles és a Hero Battles egy osztott képernyőn is játszható 1v1-es móka. A cél az, hogy az összes tokent összegyűjtsük a pályán az MI által vezérelt ellenségek után és elérjük a 100 pontot. A Hero Battles annyiban különbözik a sima Battlestől, hogy itt hősöket irányítunk.

A Star Wars: Battlefront november 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

9.
9.
"Öt időre menő kihívásban vehetünk részt, név szerint: Probe Droids, Beggar’s Canyon, Overpower, Invasion, Overpower, Endor Chase, és The Dark Side."

Gyerekek, ez hét, abból is kettő ugyanaz.
8.
8.
Aanash
Egy gondom van az egésszel
40 ropi az a kiadás ami tartalmazza a seasson pass-t is.
Ez erősen elvette a kedvem a játéktól pedig tetszett a béta.
6.
6.
DON GONDOCS
Hát egy story központú játéknak azért jobban örültem volna, hamég csak Cod stílusú lett volna, már tűkön ülve várnám. Ha a Republic commando nem bukott volna meg, de megnéztem volna egy folytatást a frostbyte enginel, de még egy jedi knight X vagy Force unleashed 3 is felvillanyozna, simán kihúznám vele a film megjelenéséig.
5.
5.
Norbiii
Istenem, hát erről az érzésről beszélek, mekkora dolog lehet már pl. Han kapitányt irányítani, és a legújabb Star Wars játékkal játszani, már csak ezért is megérheti, csak kár, hogy nincsen új génes játékkonzolom, mert akkor tuti beszerezném!
4.
4.
patka21991
Én nekem egyből csalódás volt az a betában, hogy Luke Skywalker a Hoth-on ugyan úgy fekete ruhában, zöld fénykarddal mászkált, amit ugye a 6. részben öltött magára. A régi Battlefrontokban meg tudták csinálni, hogy ezen a bolygón Luke kék fénykarddal, pilóta ruhában szerepeljen.
3.
3.
azureknight0715
Aj franc az új film trailer és mozifoglalás után úgy nyomatnám vele, de józan paraszti eszem azt diktálja hogy ne vegyem meg az ea tizmillió dlc-je miatt amit kifognak adni hozzá. Nem tudom basszus :S
2.
2.
PS4jacksony
Meg az árulkodó is :)
Ja,uralkodó :)
1.
1.
Cipo3
Beszarás milyen élethű Han Solo.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...