Hivatalos: újabb Zelda-remaster érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo Direct tegnap éjszaka visszatért, a legfontosabb bejelentése pedig az volt, hogy készül a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Ezzel együtt a vadonatúj részről is ejtett pár szót a cég.

Beigazolódtak a pletykák, Wii U-ra is átültetik az eredetileg GameCube-on és Wii-n bemutatkozott The Legend of Zelda: Twilight Princesst. A HD-változat 2016. március 4-én kerül boltokba, és az ausztrál Tantalus közreműködésével készül.

Habár a játék több Amiibóval is kompatibilis lesz, saját figurát is kap: a Wolf Link önállóan és a játékkal együtt is megvásárolható majd, és további érdekesség, hogy bizonyos eredményeinket átcipelhetjük vele az új részbe is. Hogy ez miért lesz jó nekünk, az még nem derült ki.


Noha a Nintendo az utóbbi időben nagyon nem akart beszélni az új Zeldáról, meglepő módon a Directen megtörte a csendet, és néhány másodperc gameplay mellett két kulcsfontosságú információt is megosztott velünk: eszerint a játék még 2016-ban meg fog jelenni, és továbbra is Wii U-ra készül.

Ez utóbbi azért is érdekes, mert a folyamatos késése és háttérbeszorítása miatt egyre többen tippelték azt, hogy végül átköltöztetik az NX-re a címet, és bár ezt továbbra sem lehet kizárni, legalább biztosra vehetjük, hogy a jelenlegi konzol tulajdonosai is tolhatják majd.

4.
4.
Norbiii
#2: Helyes döntés, de meg ne forduljon még egyszer a fejedben! :D Makert beszerezted már? Ha nem, akkor tedd meg! :)
3.
3.
tardisen98
Majd mutathatnánanak néhány képet a játékból a megjelenés előtt (ha sok idő lenne egy gameplay megcsinálása demo-val).
2.
2.
kamgecam
Szuper,akkor mégsem adom el a WiiU-t! :)
1.
1.
zsocc-nrg
Már féltem hogy az új Zeldáról megint nem lesz semmi infó. Nagyon várom és talán nincs is olyan messze!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...