Star Wars: Battlefront - íme, a szezonbérlet tartalma

Link másolása
A mostani szokásoknak megfelelően a Star Wars: Battlefronthoz is érkezik majd Season Pass, melyről az EA végre több információt is elárult. Az első csomag valamikor 2016 elején várható.

A Star Wars: Battlefront sem marad szezonbérlet nélkül, melyet már egy ideje meg lehet vásárolni, azonban a tartalmáról csak most kaptunk tájékoztatást. A DLC-k hasonlóan működnek majd, mint a Battlefield címek esetében, tehát a Season Pass-tulajok két héttel hamarabb hozzáférhetnek majd az új tartalmakhoz.

Az EA tájékoztatása szerint összesen 16 új pályát tartalmaznak majd a DLC-k, valamint 4 új játékmód is érkezik. Természetesen rengeteg új jármű, és felszerelés is várható, valamint 4 új hőst is kipróbálhatunk, ha benevezünk a Season Passra. Az első csomag valamikor 2016 elején jelenik meg, a számok alapján pedig nekem úgy tűnik, hogy azon kívül még további 3 DLC várható.

A Star Wars: Battlefront november 17-én, azaz jövő hét kedden jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

63.
63.
ADMlN
#42: Most komolyan, van olyan hír, amihez nem tudod valahogy odacsempészni, hogy Linuxot használsz?
Lassan már ez a helyzet:
Gamekapocs hír: "Ma napos időnk van."
mestermagyar: "Jaja, láttam az időkép.hu-n amit a !!!!!!Linuxomon!!!!!!! nyitottam meg."
Olyan vagy mint a vegánok meg a crossfit-esek, nem bírjátok ki, hogy ne újságoljátok úton-útfélen, hogy ti mik vagytok.
62.
62.
logic5
#61: Ne én maradok a BF3-nál. A 4 is, meg a hrdline is kuka... Lehet el is adom az Origin accom. és egy bf3-mal újat indítok!
60.
60.
#56: Én igen, szerintem iszonyatos hangulata van és baromi nagy móka volt még az agyon korlátozott béta is töredék tartalommal. :D

Amúgy a legtöbb embernek ( mint nekem is ) leginkább az lehet a baja, hogy összességében baromi drága. Az induláskor elérhető tartalommal nincs baj, azzal sem, hogy lassan ( pénzért ) csepegtetik a pályákat, a gond az, hogy mennyiért. Az alapjáték elkészítésén dolgozik vagy 150+ ember, de állítom a pályákat nem fogja 10-nél több csinálni és úgy állítják be, mintha mekkora meló lenne. Nem csinálnak egy új játékot, hogy még egyszer kifizessem teljes áron azt a tartalmat ami töredéke az eredeti melónak.

A másik probléma, hogy vagy most megveszem drágán, vagy fél / egy év múlva talán olcsóbban, kockáztatva, hogy alig játsszák és bevállalva azt a hátrányt, hogy addigra a többségnek fél év előnye van velem szemben. A bétában csak 5 szint volt, de már ott is akkora hátrányt jelentett nullásként indulni, hogy az fájt... Plusz, ha tényleg évente jön egy SW film ( akár spin-off ) akkor játék is lesz, ha meg lesz akkor ezzel sem fog senki játszani... Utálom a diznájt ! :D
58.
58.
Pikli
#57: Azt nem írtam, hogy PC-s verzió érdekelne..
57.
57.
Pikli
Sziasztok! Szerintetek milyen hol vagy, hogy érdemes megvenni a játékot ? Értem ezalatt, hogy dobozos vagy digitális formában...originen vagy G2A-n vagy rendeljem inkább elő valamelyik boltban kézzel fogható verzióban Bocsi a hülye kérdésért? :P
54.
54.
frenkyboyhun
#53: Hozzátenném még azt, hogy persze a megjelenés után néhány hónappal kevesebb fogy majd belőle de ez melyik játék esetében van máshogy ? Az meg, hogy 1 év után kevesebben játszák az is természetes, és várható a legtöbb játék esetében. Ettől függetlenül aki meg akarja venni egy év mulva az ne erre alapozzon. Ha nem lesz szar a játék akkor még bőven fogják tólni a népek akár 3 év múlva is.
50.
50.
frankek
#47: én is BF3 ÉS BF4 prémiumos vagyok mondjuk nem első naptól hanem utána vettem meg akciók keretében :P
SW season passért ennyit k*rvára nem fogod kidobni az EA mehet a francba mert ez tényleg csak a rajongók kizsákmányolása.... majd max. 3-4 hónap múlva reálisabb lesz az ára
48.
48.
Thor Vath
*tök átlag
47.
47.
Thor Vath
Nagyon sok Battlefield 4-felhasználó prémiumos, én is, és nem bántam meg. Két éves játék és még mindig folyamatosan gyártják hozzá az új mapeket és játékmódokat. Oké, lehetett volna az is, hogy az összeset megcsinálják és akkor adják ki a játékot, de akkor nem 2013-ban jelent volna meg, hanem 2016-ban, dupla áron. Az jobb?
Miért dolgoznának rajta még két évig ingyen? Te elosztogatnád ingyen, amivel melózol? 10 map volt hozzá alapból, szerintem az nem tök átlag egy multi fps-nek, most meg már 32 a mapek száma két év után. Szerintem ez baromi sok, ha figyelembe vesszük, hogy minden dlc új játékmódokat, fegyvereket és járműveket is tartalmazott. Nem kötelező megvenni, ha neked elég a teljesen átlagos 10 pályás multi.
Valószínűleg a Battlefronthoz is megveszem a prémiumot, Titanfallt meg akkor sem játszanék, ha fizetnének érte :)
46.
46.
frankek
az alapjátékot fogják vinni. viszont a rajongók sem hülyék van egy határ amit ők sem lépnek át mert DLC-nek ez nagyon drága és a kutya se fogja venni mint Titanfall-ban aztán a vége az lesz hogy ingyé fogják osztogatni csak játszatok már vele
45.
45.
dcba
#11: Fejezd mar be az offolast a hulye grammar nazi mindenedet. Szolj hozza a temahoz vagy ne, de most komolyan egy gamer oldalon neki allni okoskodni, h ki hogyan ir nevetseges. Mi ez nyelvtanora? Annyira idegesit a fajtad akinek az a lenyeg, h leoltsa a masikat, h esetleg vmit nem jol irt.
44.
44.
mestermagyar
#43: Ugye tudod, hogy azt a négyest a felkiáltójelek közé direkt raktam?

Egyszerű? hah...
43.
43.
Chrysh
#41: Egyáltalán nem rossz az! Csak faék egyszerű.
42.
42.
mestermagyar
#41: Amúgy most jött le linuxra, kösz hogy szólsz. :D
40.
40.
PaprikaJancsi
#38: Miért offolod még mindig a témát?
38.
38.
Kobe24
#33: Még mindig szólj ha megtanultad a vasárolj szót és a beleölt szónál, hogy melyik magánhangzó milyen!
37.
37.
azureknight0715
Engem soha nem érdekelt a battlefield , cod így nincs rálátásom a dlc politikájukra de ott nagy bajok vannak ha a dlck összeségében többet fog tartalmazni mint az alap kiadás.
36.
36.
Thor Vath
Szerintem állat a játék. Minden multi-lövöldéhez több pálya érkezik dlc-ként az évek alatt, mint az alapjáték tartalma, ha rendesen támogatják. Ezen miért kell kibukni? Battlefield, CoD esetleg?
Vicces, hogy mindent fikázunk, ha van dlc-támogatás azért, ha nincs, akkor meg azért. Ha van rajta sapka azért, ha nincs, akkor meg azért. Magyar attitűd :)
35.
35.
bAguziB2
#32: Azért ezzel a kijelentéssel vigyáznék, teljesen low grafikán is ámult az ember, még ha csak beta verzió is volt... :)
33.
33.
PaprikaJancsi
#31: Végre leírtál két mondatot hibátlanul. Látszik a fejlődés! :D
32.
32.
sasncore
#24: Senkit sem vigasztal ha kevésbé népszerű. Attól függetlenül egy jó játékot vesztettünk, a sok taknyos kölyök és debil rajongok miatt akik mindenképp megveszik az összes kiegészítővel. Jaj de szép.... egy hardcore játékos leveszi a grafikát hogy jobban lássa az ellenfeleket, innentől kezdve elveszíti eme játék egyetlen pozitívumát.
31.
31.
Kobe24
#28: Majd ha megtanulod az alap szavakat helyesen írni szólj !! A kedvedért írtam neked ékezetet most telóról is.
28.
28.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...