Feltűnt a Half-Life 3 a Steam adatbázisában

Gordon Freeman régóta várt új kalandja rendszeresen előkerül innen-onnan - most megint hallatott magáról. Ráadásul úgy tűnik, hogy a PS4-exkluzív Everybody's Gone to the Rapture is tiszteletét teszi számítógépeken.

A NeoGAF éles szemű fórumozóinak feltűnt, hogy a Steam adatbázisában új játékokra utaló jelek vannak. Köztük van a Half-Life 3 is, bár ez tűnik a legvalószínűtlenebbnek, tekintve, hogy rengeteg régi bejegyzés lehet az adatbázisban; a third-party fejlesztők is teleszemetelhetik, aztán mindig kiderül, hogy kacsa az egész, lásd a Halo 3 esetét.

Noha a múltban számos ilyen szivárgás helytállónak bizonyult végül, azért mégis Gordon Freeman új kalandjáról van szó, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Legutóbb a DotA 2 frissítésében bukkantak egy hl3.txt nevű fájlra, ami szintén óriási hírverést kapott.

Az viszont már sokkal hihetőbb, hogy az Everybody's Gone to the Rapture is PC-re tart a SteamDB szerint. A The Chinese Room kalandjátéka augusztusban jelent meg PS4-en: lehet, hogy a Sonyval kötött exkluzivitás hamarosan véget ér, de az is előfordulhat, hogy a cég a Helldivershez hasonlóan maga hozza a Steamre a játékot.

Egyébként a Journey is szerepel a listán, de vannak itt még a Final Fantasy X/X-2 HD Remasterre, a Steins;Gate-re, a Final Fantasy VI-ra, a Dangonronpa I és II-re, az Earth Defense Force 4.1-re és a Guilty Gear Xrd Signra utaló jelek is, szóval lehet reménykedni.

Köszi, Naridar!

47 komment - szólj hozzá!