8 gigás javítással érkezik a Battlefront új DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 22.
  • Letöltés
Link másolása
Amit akkor is le kell töltened, ha nem szeretnéd megvenni az új kiegészítőt. Cserébe egy raklapnyi hibajavítás és finomhangolás vár rád, és némi tartalmi újdonságra is számíthatsz.

Lehet tisztítgatni az egereket és a kontrollereket, ma ismét kiegészül a Star Wars: Battlefront. Az Outer Rim DLC-ről már korábban is írtunk, sőt itt egy gameplay videót is megnézhettek belőle, a rajtig azonban álljon itt némi tudnivaló a premierrel kapcsolatban.

A kiegészítő érkezésére szerverkarbantartással készül a DICE. Ez PC-n és PS4-en már megtörtént, Xbox One-on viszont csak 13 órakor veszi kezdetét, és várhatóan egy óra hosszú lesz. A DLC maga PC-n 14 órakor, PS4-en 15 órakor, míg Xbox One-on 16 órakor élesedik majd - a szezonbérletesek figyelmébe ajánljuk, hogy nekik egy extra fájlt is le kell tölteniük, amely az aktiválásra szolgál.

A legfontosabb tudnivaló azonban, hogy ma egy 8 gigás javítás is érkezik a játékhoz, amit mindenképpen telepítened kell, függetlenül attól, érdekel-e az Outer Rim. A patch kifejezetten tartalmas, a kötelező hibajavítások és egyensúlyozások mellett belenyúl a kezelőfelületbe, bevezeti a Hutt Contracts-küldetéseket, a Spectator módot, és a szintsapkát is kitolja 60-ig.

26.
26.
Caleon
#24: Mondjuk jobban belegondolva bizonyos, hogy kell hozzá skill, mert nem lehetek mindig szerencsétlen. :-D
Azt hiszem, többet kell játszanom vele, hogy kiismerjem.
25.
25.
Caleon
#22: Nem minden nap játszanak vele ugyanazok. Ha meg valaki csak hetente két-három órát szán rá, éves viszonylatban már az is 100-150 óra lesz.
24.
24.
Caleon
Éppen csak hogy bele tudtam nézni ma reggel. Egy új pályát láttam, az lehetett a gyártelep, elég nagy térkép. Az ellenfél valamilyen rakományt kísért egy teherűrhajóhoz. Nem volt rossz, bár ha a BO3-ban lenne olyan arányom, mint amit itt produkáltam, a konzolt is visszaadnám szégyenemben.
Egyelőre úgy érzem, a Battlefronthoz nem skill kell elsősorban, hanem szerencse, de lehet, hogy csak nem éreztem még rá.
23.
23.
delphijos
Az azért ebből a cikkből kimaradt hogy külön még nem lehet megvenni, bár az igaz hogy volt már erről szó, de azért itt is meg lehetett volna említeni.
22.
22.
Sosem értettem, eladnak egy multis játékból több millió példányt, erre pár hónap múlva már csak pár ezer ember játszik vele.
Ez az összes nagy névre igaz, csak nem értem hol van a sok vásárló. Évente 1 órát játszik?
Megvenném szívesen, de szvsz mire kijön az összes DLC, már ez is olyan lesz, mint a BF: Hardline...
18.
18.
KeXxX
#5: Ne csodálkozz.. a Black Ops 3-hoz állandóan 9, majdnem 10gb-os patch-ek jönnek.
13.
13.
exonic
és én csak ülök itt, várom hogy a "Fighter Squadron" játékmódot balanszolják, a birodalmiak is nyerhessenek.
Feltűnt ez valakinek? nem néznek statisztikákat vagy valamit? Az A-Wing egy piszkosul OP vacak, arról nem is beszélve hogy a birodalmiak gyorsítás a képességük (khmmmsemmiresemjó), míg a lázadóknál pajzs.?
...Bár egyszer éppen sikerült nyernem birodalmiként, 4v6 volt...
10.
10.
Cipo3
#5: Nem az 8gb hanem a teljes pálya kollekció meg miegymás. Azért mert te nem lehetsz az új hősökkel másokat látni fogsz vele rohangálni.
8.
8.
B-Shaggy
Kit kell betenni a játékba? Obi-wan? Yoda? Lando? Chewie? Nem, egy nyomorult karaktert aki az egyetlen jelenetében meghal, és azt a lényt, akit ha bárki meglát a Jedi visszatérben, elröhögi magát.
5.
5.
Stranger
Ez ilyen marketing 8gb? Mert leírás alapján ez egy balance patch, bugfixálásokkal. Egy F2P játéknál így néz ki egy patch:
https://forums.warframe.com/topic/618642-update-185-sands-of-inaros-%C2%A0/

Megint a marketing...
3.
3.
Giga0509
Végre nerfelték a DL44-et.Rá fért már egy ideje.
1.
1.
giga321
Az komoly.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...