Újabb jel a PC-s Everybody's Gone to the Rapture-re

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 29.
  • Pletyka
Link másolása
Lassan már mi érezzük magunkat kellemetlenül a fejlesztők helyett, hiszen az elmúlt hónapokban számos jel utalt arra, hogy PC-re tart az Everybody's Gone to the Rapture. Most a legutóbbi Radeon-driverben tűnt fel a sétaszimulátor.

Gyakorlatilag 100 százalék, hogy PC-re is elkészül a tavaly augusztusban PlayStation 4-re megjelent Everybody's Gone to the Rapture. Nem lennénk nagyon meglepve, ha a Helldivers után a The Chinese Room sétaszimulátora lenne a második olyan cím, amit közvetlenül a Sony adna ki PC-re.

A játék portja először tavaly decemberben tűnt fel a Steam adatbázisában, majd egy hónappal később már az ajánlókép is felbukkant.

Ezúttal az AMD állt elő egy biztos tippel: a legújabb Radeon-driver az Oculus Rift SDK 1.3 és a Hitman Crossfire-támogatása mellett már az Everybody's Gone to the Rapture-t is támogatja.

Ha a The Chinese Room ránk hallgat, nagyon hamar bejelenti a PC-s verziót, hiszen ennyi konkrét utalás után felesleges lenne titkolózni.

6.
6.
sasncore
4.
4.
Ooorky
Wow, mindig is egy olyan programra vágytam amiben nyomhatom a W-t és pontosan semmi se történik órákon át, majd hipszterszemüvegben kifejthetem másoknak, hogy ez milyen művészi élmény volt.
+mi rák az az rdr?
1.
1.
crytek
Már nagyon várom bundleba!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...