Total Dark - íme, a The Chinese Room új projekje

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Amikor a stúdió a múlt héten bejelentette, hogy PC-re költözik a Everybody's Gone to the Rapture, tett egy halvány megjegyzést a következő projektjére is. Most már többet tudunk a Total Darkról.

Az Everybody's Gone to the Rapture, a Dear Esther és az Amnesia: A Machine for Pigs fejlesztője elárult pár apróságot a következő projektjéről, a Total Darkról. Egy izometrikus nézőpontot használó RPG-ről van szó, amely távol áll a stúdió korábbi alkotásaitól, azaz egy ideig szakítanak a "sétaszimulátorokkal".

A munkálatok már jó ideje zajlanak, kezdetben táblajátékként gondoltak rá, de később átdolgozták. A srácok előreláthatólag már április végén előállnak egy játszható prototípussal. A csapat fejese, Dan Pinchbeck a Rock, Paper, Shotgunnak elárulta, hogy az inspirációt a papíralapú szerepjátékból szerezték, kiváltképp a Travellerből, a Paranoiából és a Twilight 2000-ből.

A Total Dark tehát egy tradicionális játék, amely felülnézetből játszható, szabadon mozgatható kamerával, és rengeteg bonyolult mechanikával a motorháztető alatt.

A komor cím ellenére, az anyag sokkal "könnyedebb tónusokkal" operál a fejlesztők korábbi alkotásainál, de nem kevésbé lesz "furcsa".

Sajnos ingame látnivalók még nincsenek.

5.
5.
crytek
4.
4.
#3: Hát mert Total Dark érted!!! :D
3.
3.
_Tappancs_
Szeretem az ilyen képeket.....semmit se látok belőle.. :D
1.
1.
B-Shaggy
"Az Everybody's Gone to the Rapture, a Dear Esther ész az Amnesia: A Machine for Pigs elárult pár apróságot a következő projektjéről, a Total Darkról"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...