Infinite Warfare - kipróbálhatjuk a megjelenés előtt

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 4.
  • Korai verzió
Link másolása
Nehéz olyan játékot mondani újabban, aminek nem előzi meg bétateszt a megjelenését, ennek ellenére mindenképpen megnyugtató hír, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare-rel is futhatunk majd egy kört a premier előtt.

Habár a bétateszt pontos részletei még nem ismertek, nagyon úgy tűnik, hogy a korai verzió kipróbálása az előrendelők kiváltsága lesz: aki idő előtt bizalmat szavaz a címnek, kap a rendelése mellé egy kódot, ezzel érheti majd el a klienst. A Black Ops III bétatesztje augusztusban zajlott, valószínűleg most is ekkortájt eshetünk neki a játéknak.

A Call of Duty: Infinite Warfare hétfőn mutatkozott be, az első trailerért és az első információkért erre fáradjatok. A játék kizárólag PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni november 4-én, és a gyűjtői kiadások mellé (de csakis azokhoz) jár majd a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított változata is.

Utóbbi a kampány mellett tíz multiplayer térképet is felvonultat; mint a minap kiderült a Crash, a Backlot és a Crossfire mellett a Bog és az Overgrown is játszható lesz. Azt még nem tudni, hogy a remasterhez indítanak-e bétatesztet.

Köszi, grindcore!

7.
7.
ollie92
De komolyan, minek mennek olyan területre, ahol már komoly ellenfelek vannak az ugra bugrában (Halo series, Titanfall + (2) )
6.
6.
#5: Ezért kell csak az MW, valaki majd adja már el a kódot külön, miután kibontja a pakkot :)
5.
5.
Angelwing
#1: Ha lesz akkor kihagyom a multit. Én nem fogok ugra bugrálni. De nagy rá az esély hogy így lesz!
4.
4.
Raam989
Ugy is lesz open beta...
3.
3.
#2: FINGVETŐ xDDDDD
2.
2.
ollie92
Exo suit ? Az még semmi ! Fingvető, fosköpő, gecigránát, húgytaszító, na meg a ... fasztorta
1.
1.
Instict99
Exo suit lessz benne?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...