Vadonatúj akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima interjút adott a Hachima Kikou magazinnak, és ha már beszélt, akkor a Sonyval partnerséget kötött Kojima Productions új játékáról is elárult néhány érdekes részletet.

Tavaly év végén hosszas huzavona után Hideo Kojima csak hátat fordított a Konaminak és saját stúdiót alapított. A Kojima Productions azonnal partnerségre lépett a Sonyval, így a csapat első fejlesztése PlayStation 4-exkluzív cím lesz.

Ennél többet viszont eddig nem lehetett tudni Kojima vadonatúj játékáról, a Hachima Kikou magazinnak adott interjúban viszont most megosztott egy-két érdekes részletet a Metal Gear Solid-sorozat atyja.

Elárulta, hogy új játéka mind a történetmesélésben, mind játékmenetben, mind a karakterek tekintetében tartalmaz majd eddig nem látott újdonságokat, a Sony pedig teljesen szabad kezet adott nekik, így nyugodtan kísérletezgethetnek. A titokzatos projekt egyébként egy akciójáték lesz, és bár nem kapunk nyílt világú kalandozást benne, Kojima szerint akik szeretik a The Divisiont és az Uncharted-sorozatot, azok jó eséllyel kedvelni fogják az új játékot is.

11 komment - szólj hozzá!