Két új játékon dolgozik a Bulletstorm fejlesztője

Egy friss interjúból kiderült, hogy a lengyel People Can Fly két új projekten dolgozik. Az egyik egy AAA-kategóriás shooter lesz, míg a másik egy kisebb cím. Sajna egy ideig biztosan nem láthatunk belőlük semmit.

GamePressure-nek adott interjújában a People Can Fly vezérigazgatója, Sebastian Wojciechowski elmondta, hogy a stúdió jelenleg két bejelentésre váró projekten dolgozik. A jövőben egy nagy költségvetésű lövölde mellett egy kisebb alkotás is várható a lengyel csapattól.

A shooter aktív fejlesztése az év elején vette kezdetét, miután kidolgozták a koncepciót. Wojciechowski hozzátette, egy ideig biztosan nem láthatunk semmit a játékból - csak valamikor 2017 folyamán. Szerencsére már egy alázatos kiadót is találtak a projektjükhöz.

A kisebb cím viszont még idén be fog mutatkozni.

A People Can Fly Lengyelország egyik legtehetségesebb csapata. Egy ideig Epic Games Poland néven futottak, miután 2012-ben felvásárolták őket. 2015 júniusában viszont újra független stúdióvá váltak. Leghíresebb munkájuk a Painkiller-sorozat, a Bulletstorm és a Gears of War: Judgment volt.

3 komment - szólj hozzá!