Dátumot kapott a Soul Axiom

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Tavaly év elején mutatkozott be a Wales Interactive legújabb játéka, a Soul Axiom. Az ID@Xbox program tagjaként azonban nem csak Xbox One-ra, de PlayStation 4-re is megjelenik a csapat új fejlesztése.

Ha nem cseng ismerősen a Soul Axiom neve, akkor a hiba nem a Te készülékedben van, a Wales Interactive játékáról ugyanis a tavalyi GDC-n bemutatott rövid traileren kívül semmit nem lehetett idáig hallani.

De csak idáig, a csapat ugyanis ma megerősítette, hogy az Xbox One ID@Xbox programjában is szereplő belső nézetes sci-fi PlayStation 4-re is elérhető lesz. A játék egyébként egy történetközpontú, feladványokkal tarkított kaland lesz. A helyszín Elysia kibervilága, ahol a különböző képességek megszerzésével tudunk újabb és újabb rejtvényeket megoldani vagy éppen a környezetet manipulálni.

A PlayStation 4-es változat a premier napján 10 fonttal olcsóbban lesz beszerezhető, míg a PS Plus-tagok további 12 fontot csíphetnek le az árcímkéből. Az Xbox One-os változat esetében kapunk egy teljesen új fejezetet, ami három pályát tartalmaz, továbbá a játékhoz készült 82 oldalas művészeti könyv digitális verzióját.

A Soul Axiom PlayStation 4-re június 7-én, Xbox One-ra pedig június 8-án jelenik meg.

3.
3.
Seggeszkexkluzív
http://store.steampowered.com/app/279900/

Én ezzel játszottam megjelenéskor mert kicsit emlékeztetett a Tronra
2.
2.
bema695
#1: Az art bookban is nyomtatva lennének, magadnak meg ugyanúgy ki tudod nyomtatni. Csak jó papír, meg egy közepes nyomtató kell. Meg azért azt sem hiszem, hogy "analóg" módon van rajzolva, szóval ha azt nézed még közelebb vagy sourcehoz, mert egyel kevesebb folyamaton megy át a kép, mielőtt megkapod.
1.
1.
Winter
"...a játékhoz készült 82 oldalas művészeti könyv digitális verzióját."

Meg egy 12"-os, kézi munkával készült szobrot a főhősről.
Ja, nem. Csak egy fényképet róla...
Hova tart a világ! OMG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...