Csak kontrollerrel játszható a Dangerous Golf

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 5.
  • Hír
Link másolása
Hiába készült el PC-re is a Burnout alkotóinak legújabb játéka, az csak és kizárólag kontrollerrel játszható. Erre azért nem árt felkészülni, mielőtt ráböknél a vásárlás gombjára.

Péntek óta vásárolható meg a Three Fields Entertainment első játéka. A Criterion alapítóinak új csapata a Burnout örökségét szerette volna továbbvinni, és nem is akárhogy, a Dangerous Golf ugyanis egy golfjáték, amiben az a feladatunk, hogy minél jobban lezúzzuk a rendelkezésre álló terepet. A cím launch trailere alább látható, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelent meg:

Egy dologra azonban nem árt felkészülni: hiába készült PC-s verzióból a Dangerous Golfból, az nem támogatja az egeret és a billentyűzetet, csak és kizárólag kontrollerrel ugorhatsz neki. Ezt szerencsére most már egyértelműen feltüntetik a játék Steam-adatlapján, ahogy arra is felhívják a figyelmet, hogy a Windows hivatalosan csak az Xbox-kontrollereket támogatja, a DualShockok használatához külsős segédprogramokra lesz szükséged.

5.
5.
kulibuli
"A Criterion alapítóinak új csapata a Burnout örökségét szerette volna továbbvinni". NO COMMENT.
4.
4.
WiiRGaming
le merném fogadni, hogy van olyan virtuális gamepad, ami a billentyűket gamepad gombokként érzékeli. mint az xpadder visszafelé ;)
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Pont azt írják, hogy kell egy segédprogram, vagyis nem elég csak rádugni.
2.
2.
Angelwing
PS4-es kontrollert rádugod PC-re és kész, még a színeket is váltja a kontroller a játékoknál. Mondjuk ha kiadták PC-re vehették volna a fáradságot és megcsinálhatták volna hogy működjön egérrel is. De ennél a játéknál végülis nem fontos, mert ez a játék egy hulladék. LOL
1.
1.
crytek
De legalább szólnak. Nem úgy mint a Dark Messiahnál amit Win 10-re is vígan enged megvenni holott nem indul el a securom miatt....

Steam igazából frissíthetné a régi nem futó címeket mert kabaré. Mondjuk originen full ugyanez van ,de ott egy telefonálás után kaptam win 10 kompatibilis verzió a Crysisokból amik alapból nem mentek Win 10-en a securom miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...