E3 2016: A State of Decay is folytatást kap?

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 8.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint a Microsoft E3-as konferenciáján nem csak az új Dead Rising, de az új State of Decay-folytatás is bemutatkozik. Igaz, erre még annyi bizonyíték sincs, mint Frank West visszatérésére.

Már csak napok választanak el minket az idei E3 rajtjától, ez a hét mégis elképesztő mennyiségű bejelentést és pletykát tartogat. Ezúttal utóbbiról tudunk beszámolni, a Kotaku egyik alkalmazottja, Jason Schreier és a NeoGAF fórumozói ugyanis arról írnak, hogy a megszellőztetett Dead Rising 4 mellett a Microsoft egy másik zombis témájú játékot is be fog mutatni. Ez minden jel szerint a State of Decay folytatása, amely állítólag teljesen online lesz.

Ez teljesen érthető lépés lenne az Undead Labstől és a Microsofttól, hiszen az első rész óriási siker volt PC-n, Xbox 360-on és Xbox One-on is.

A Microsoft konferenciája helyi idő szerint  június 13-án, este 18:30-kor kezdődik.

7.
7.
Remek játék az első rész, mindenképp megérdemli a folytatást.
5.
5.
Rakottkrumpli
Ezek szerint egyedül vagyok azzal, hogy az első rész egy ultra gagyi mod minőségű szutyok volt :D Meg is lepett ez a hír.
4.
4.
Gykrizsi
Nagyon bírtam, sokat játszottam vele. Egy kis szépülés, kevesebb bug, és local coop. Ez megvan, akkor számomra befutó.
1.
1.
Rockefeller
Na ez jó lenne. Az elsővel eltöltöttem néhány órát :) Remélhetőleg fejlődik azért mert volt 1-2 hibája... Bár a legjobb zombi apokalipszis játék számomra még mindig a kis indie Project Zomboid.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...