Brit toplista: a LEGO Star Wars nem talál legyőzőre

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 25.
  • Toplista
Link másolása
Egy hónapja uralja a szigetországi eladási listákat a LEGO Star Wars: The Force Awakens, mögötte azonban így is volt egy kis mozgolódás. A Pokémon Go pedig más Pokémon-játékok eladásaira is jótékonyan hatott.

A LEGO Star Wars: The Force Awakens immáron negyedik hete nem talál komoly kihívóra. Igaz, hogy uborkaszezon kellős közepén dobta piacra a Warner a legújabb legókalandot, de azért így is derék teljesítmény, hogy Rey és Finn építőkockás története maga mögött tud tartani olyan nagyágyúkat, mint például az Overwatch.

Mögötte viszont ismét komoly mozgolódás volt, így a Pokémon Go keltette hullámokat a franchise más játékai is meglovagolták. Ennek köszönhetően a 3DS-re megjelent Pokemon Omega Ruby a 17. helyig jutott, míg a Pokemon Alpha Sapphire a 24., a Pokemon Y pedig a 29. lett. Az elemzők egyébként úgy vélik, ez a hatás még augusztusban is kitarthat

Ami a Star Wars mögötti helyezéseket illeti, ott a dobogón is történt némi változás. A második helyen a FIFA 16 végzett, míg az Overwatch ezúttal megszerezte a bronzérmet. Mögöttük a GTA V és a Doom sorakozik még fel.

1. LEGO Star Wars: The Force Awakens
2. FIFA 16
3. Overwatch
4. Grand Theft Auto V
5. Doom
6. Uncharted 4: A Thief's End
7. Call of Duty: Black Ops III
8. Rocket League
9. Monster Hunter Generations
10. Minecraft: Xbox Edition
11. Star Wars: Battlefront
12. LEGO Marvel Avengers
13. Fallout 4
14. LEGO Jurassic World
15. Mirror's Edge Catalyst
16. Homefront: The Revolution
17. Pokémon Omega Ruby
18. Mario & Sonic at Rio 2016 Olympic Games
19. Minecraft: Story Mode
20. Minecraft: PlayStation Edition

2.
2.
Gykrizsi
#1: A Minecraft komoly, bár nem értem, minek szedik szét őket platform szerint. Ok, a neve más, de más játéknál sem tekintik külön őket.
1.
1.
delphijos
Egyszerűen nem akarom elhinni hogy tényleg a GTA V a negyedik legjobban fogyó játék 2016 júliusban. De a Mirror's Edge 15. helye is meglepett. Az hogy az első 20-ban 3 Minecraft van, meg csak hab a tortán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...