Készül a Metal Gear Solid V: Definitive Edition

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 28.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy idén ősszel a Metal Gear Solid V is kap egy definitív kiadást, ami ez esetben annyit jelent, hogy a játék, illetve az eddigi összes kiegészítője és tartalma egybe lesz csomagolva.

Amilyen gyorsan felkerült, olyan gyorsan el is távolította a japán Amazon és a német NetGames a Metal Gear Solid V: Definitive Editiont a frissített kínálatából. A két áruházlánc oldalán megtalálható adatlapok egyébként se tartalmaztak túl sok információt, az viszont gyakorlatilag biztossá vált, hogy október 30-án, vagy legalábbis annak környékén új kiadást kap a tavaly megjelent lopakodós játék.

A találgatások szerint az alapjáték mellett a korábban megjelent összes, főleg csinosításokat tartalmazó DLC-k is helyet kapnak a dobozban, de már arról is lehet hallani, hogy az előzményeket bemutató Ground Zeroes és a különálló online szegmens, a Metal Gear Online is a csomag része lesz.

A Konami egyelőre nem reagált a hírekre, de talán a Gamescomon nem marad el a hivatalos bejelentés se.

50.
50.
crytek
Inkább a MGS kollekció jöjjön pc-re. És adják ki a 4-et is. Az sokkal jobb mint ez.
34.
34.
BandiSecurity86
MGS.PP mint játék símán van 10 pont.A gameplay tökéletes,és messze minden idők legjobb lopakodós játéka.
Viszont mint MGS kb 3 pont.
Megértem a sok csalódott embert,mert nekem is az egyik nagy kedvencem volt a MGS,de azért azt hogy szar azt túlzásnak tartom.
30.
30.
Tokodboy
#27: Lásd az előző részeit, azok igazi mgsek voltak. Ez meg egy lelketlen szar volt a prológust leszámítva. Ha attól igazi az mgs akkor legyen csőjáték.
Ez a nyitott világ nagyon nem tett neki jót.
27.
27.
Necreon
#24: Ha az igazi MGS neked annyit jelent hogy kizárólag az előre gombot kell nyomni egy jobbra-balra 1m-t engedő folyosón úgy hogy egy mozit nézel és vánszorogsz a scripttel előre, akkor hála az égnek hogy ez nem lett (szerinted) "igazi" MGS. Mert a Phantom Pain kb. a legjobb stealth és sandbox valaha egy kifogástalan PC porttal. Annyi baja van hogy a Ground Zeroes ami kvázi az előzménye, külön játék, de 5 euró alatt beszerezhető (az irányítás, környezettel való interakció pedig sokkal jobb a PP-ben szóval tettenérhető a fejlődés), és hogy rengeteg sztorit árnyaló beszélgetés csak audiolog.
26.
26.
Rezsidémon
Aki annyival elintézi ezt a játékot, hogy "szar", az még nem látott tényleg nagyon rossz játékot. Teljesen jól el lehetett ezzel pötyögni elég sokáig, ha az embernek volt fantáziája a küldetések változatos megoldásához.
24.
24.
Tokodboy
Ez a resz csak a ground zeroig illetve az elso lildetesig ahol meg kell szokni a korhazbol volt igazi mgs. Utana megkaptak valami hulye kezdo gyakornokok akik gtan nottek fel es ontottak magukbol vodorszamra a szart.
20.
20.
PaprikaJancsi
Nekem elég volt a Ground Zeros. Egy életre elűzött ettől a címtől.
19.
19.
Csak az a baj, hogy a legtobb kritikus meg tesztelo egekig magasztala, holott par nap/het utan sokan letettek, en is, amikor neki kellett volna allni ujra vegvinni ugyanazt a szart...kosz nem, nagyon gyenge lett. Ha ez jo, akkor egy Gears of War az istencsaszar, jezus, gandhi es sziddharta egyutt bazmeg!! :-)
18.
18.
crytek
Hm egyre jobban ráéreznek... kezd elértéktelenedni a szarjuk = egybergyurjuk jöhet újból maxos áron ..... Kár ,pedig már vártam valami filléres bundleba ,akkor várok tovább.
17.
17.
_Tappancs_

A játék, mint MGS megbukott. Az 1 óra prológus nagyon jó és itt vége minden pozitívumnak. A sztori felemás és hiányos(komplett fejezetek hiányoznak vagy kidolgozatlanok), a küldetések ismétlődnek a "gyűjtögetős" questek, amiből van vagy 150 összesen 3-5 féle..A bázis menedzsment unalmas, üres.

Piszkosul vártam pedig, anno elő is rendeltem...kár volt. A tesztelők pedig vakok voltak, mint az atom, nem kicsit, hanem nagyon. Nem is vágom mivel játszottak XD Mintha mind a prológusnál befejezte volna úgy áradoztak a súlyos hibákat/hiányosságokat meg zárójelbe téve melleslegként (esetlegesen) tálalták. :D Vicc
16.
16.
FlexSteel
#10: Csak ráerősíteni tudok. Tényleg iszonyatosan xar. Nagy Metal Gear fan vagyok és ez a rész szabályosan gyomorszájon vágott. A folyamatosan ismétlődő (nagyon nagyon sokszor) küldetések kiverték nálam a biztosítékot. Egyszerűen képtelen vagyok végigvinni. A 30 x-edik küldetésnél járok, de mindig tartanom kell egy-egy hónap szünetet, hogy újra elővegyem.
14.
14.
godach
Érdekes, hogy én sosem voltam Metal Gear fan, mégis imádtam az Első METAL GEAR-t és a Ground Zeroest is. Ha ez a PP hozza a GZ által felállított elvárásaim, akkor már örülni fogok, hogy most a könyvtáram tagja. És persze, még kíváncsibb leszek a sorozat (erősebb) többi részére. :)
13.
13.
Yanez
#12: Tevedsz, mert meg most sem mondom azt, hogy nem jo. Tartom magam ahhoz, hogy mint tps, egy jo jatek, csak iszonyu atgondolatlan talalasban es foloslegesen elnyujtott tartalommal. Plusz mint MGS, a legyengebb resz, hala az emlitett talalasnak, de ezt mar anno is megmondtam. Az tuti, hogy nekem egyszer eleg volt kitolnom.
12.
12.
DarkLord
#9: Tudtam, hogy nagyon sokáig kitartottál mellette, hogy jó (még ha tudtad is, hogy lehet nekünk van igazunk) és megakartál mindenkit erről győzni is, mert a fan beszélt belőled, de aztán elengedted a dolgot, mert beláttad, hogy tényleg nem lett jó. :)

Nem mondom az első küldetés az odab.szott, mikor meg kellett lépni az intézetből, de utána ott volt az a hatalmas terep és a nagy semmi.
9.
9.
Yanez
#5: Legalabb valaki erti a viccet. :)

kindzsal: flamewar? Na neee!
8.
8.
Heldengeist
Kb. a hírrel együtt kezdtem el telepíteni. Nem ezt kellett volna megvenni a summer sale-en, kibírtam volna halloween sale-ig vagy karácsonyig nélküle...
6.
6.
Mortis
Február óta megvan, de egy, az elején lévő küldetés óta, mikor meg kell szerezni valami prototípus fegyvert, valahogy nem visz rá a lélek, hogy elővegyem; pedig nagyon jól szórakoztam azon küldetés alatt, lopakodva, volt hogy majd negyed órát vártam arra ,hogy az őrök megfelelő pozícióba kerüljenek az optimális továbbhaladás érdekében. Szerintem az álladó mother base-terep közötti ingázás nem jön be, megtöri a játék folyamatosságát.
5.
5.
DarkLord
Yanez még, mindig nem látta be, hogy ez rossz játék volt? :D
4.
4.
Macifasz
#1: Nálam nem csak szembe szállt, de messze le is körözte a Witcher 3. Nem volt rossz, de annyira nem voltam tőle odáig meg vissza mint pl. Geralt harmadik kalandjától.
1.
1.
Yanez
Meg szep, hogy jon, hisz ez volt 2015 legjobb jateka! A nagy Witcher 3 sem szallhatna vele szembe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...