Vikings - Wolves of Midgard látnivalók érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
A Kalypso Media és a Games Farm közös akció-RPG-je még július végén mutatkozott be, ám csak most futott be az első rendes trailer a skandináv mitológiára épülő anyagról. Ragnarok szörnyei csak minket akarnak.

A játék sztorija szerint Jotan és Asgard istenei közötti háborúba csöppenünk bele - egy klánvezért fogunk irányítani, akinek meg kell mentenie Midgardot (az emberek lakta földet) a teljes pusztulástól. Ehhez számos fegyver áll a rendelkezésünkre: a kard és pajzs mellett kétkezes kalapács, fejszék és íjak is. Az ellenség megölése után olyan energiára teszünk szert, amivel varázsolhatunk is.

A kampány egyedül vagy kétfős online kooperatív módban is végigjátszható lesz. A sztorimód (és a New Game+) mellett a játékban találunk egy Trials of the Gods nevű mókát is, melyben különféle kihívásokat abszolválhatunk speciális rúnákért és cuccokért.

A Vikings - Wolves of Midgard 2017 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Képek:

4.
4.
user101
Eddig nagyon szimpatikus, szeretem ezt a stílust. Azt viszont nem bírom szó nélkül hagyni, hogy amit mutattak az alapján bármelyik eddig megjelent játék lehetni ( diablotól a divinity-n keresztül bármelyik :) nem érzek benne semmi egyedit és főleg vikingeset. DE ! Ettől még tetszik a dolog, csak valahogy nem fogott meg és nem jött át a világ. Azt is mondhatták volna, hogy ez a Torchlight 3 azt is simán elhinném, annyira kommersz - de ettől még tetszik, csak nincs benne semmi egyedi... :)
3.
3.
Megmondókapitány
#2: A vikings sorozat főcímdalához közelebb áll. A pörgős rész előtt mindenképp. Elég hagyományos viking hangulatú zene.
2.
2.
Dresa
Huu de witcher 3 zene van alatta :)
1.
1.
Gykrizsi
Nekem bejön a kinézete, az hogy milyen játék, majd kiderül. Mindenesetre örülök, hogy konzolra is egyre több ilyen játék jelenik meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...