GC 2016: Hamarosan itt a PES 2017 demója

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
A Gamescomra időzített trailer mellett a Konami elhintette, hogy augusztus 24-én élesedik a Pro Evolution Soccer 2017 demója az európai régióban, melyben kilenc csapat és két stadion kap helyet.

Már nem kell sokat aludni a Pro Evolution Soccer 2017 demójának megjelenéséig, elvégre a jövő héten, egészen pontosan augusztus 24-én élesedik Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

A próbaváltozatban két stadion (Camp Nou és Neu Sonne Arena), valamint kilenc csapat kap helyet. Név szerint a Club Atlético de Madrid, az Arsenal FC, az FC Barcelona, a CA Boca Juniors, a CA River Plate, az SC Corinthians Paulista, a CR Flamengo, illetve a német és a francia válogatott.

A végleges verzió szeptember 15-én érkezik - akkor már PC-re is.

6.
6.
pappdaniel21
Most akkor lesz Xbox 360-ra is Demo? :) nem tudja valaki?vagy bakiztak a vidiben? xDD
5.
5.
BandiSecurity86
A 13.rész volt a legjobb online!!Kb mint a ps2 részek játékmenetben!
A 14.résznél megjött a motor csere.A grafika szép lett,ez tény,de a játékmenet fájdalmasan rossz volt.Ráadásúl tele volt bugokal is.....
A 15.nem volt az igazi,de azért egy elég jó rész lett!
A 16. rész meg isten csapása egy régi PES motorosnak.Annyi minden rossz a játékmenetben,hogy felsorolni is nehéz lenne.Visszont a népek kajálták főként mert bárki számára könnyen megtanúlható játék lett.
4.
4.
Yanez
#3: En 1997-2009-ig voltam aktiv PES fan, elotte ugye ISS meg Winning Eleven neven futott. Azutan mar nem hozta a szinvonalat, igy elhagytam a focit. A Fifa-t soha nem szerettem. 2013-tol azonban kiprobaltam az akkor meg nextgen Fifa-t, es ugy beszippantott, hogy azota is majdnem napi szinten tolom a jatekot. Az elozo genes konzolokra pl teljesen mas jatek a Fifa. Mintha ket kulon game lenne! S ugy latom iden is Fifa lesz.
3.
3.
Edgar26
#2: Ugyanígy érzek én is. 2006-2010 között meg nem tudnám mondani hány ezer órát játszottam a Pes-sel, utána viszont konkrétan meg tudom mondani:0. Vagyis hazudtam, mert a demókat kipróbáltam. Valami nagyon elcsúszott a Konaminál és úgy tűnik nem tudják helyrerakni. Sajnálom nagyon, imádtam a játékot.
2.
2.
Hydro
A PES évek óta ablakon kidobott pénz... A tavalyi jubileumi "remekművük" után betelt a pohár és az is biztos, hogy jó darabig egy fillért sem költök Konami játékra. Szomorú ezt leírni egy valaha volt legendáról, de szégyen amit a PES "alkotói" manapság játékgyártás címén művelnek (pontosabban nem művelnek).
1.
1.
pappdaniel21
Demo sajna nem csak XboxOne,PS3,PS4 konzolokra jelenik meg?Videóban 2:33-tól látható...de jó lenne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...