Watch Dogs 2 - a Season Pass részletei

Link másolása
Ahogy a legtöbb mai játék, a Watch Dogs 2 is megkapja a maga szezonbérletét, melyet megvásárolva kisebb-nagyobb kiegészítőket tölthetünk majd le a megjelenés után.

Természetesen a Watch Dogs folytatása sem marad Season Pass és DLC-k nélkül, melyekről végre több információt is elárult a Ubisoft. Lássuk, milyen extrák érkeznek majd a megjelenés után!

T-Bone Content Bundle

Az első részben megismert Raymond “T-Bone” Kenney felszereléseit és járművét kapjuk meg ebben a csomagban. Emellett tartalmaz egy extra nehézséget a kooperatív módhoz, valamint egy új ellenféltípust is.

Human Conditions

A San Franciscó-i gyógyszeripar legmélyebb bugyraiban merülhetünk el ebben a DLC-csomagban. Több órányi játékmenetet, valamint három küldetést ígérnek a fejlesztők. Ez a csomag is tartalmaz új kooperatív küldetéseket, valamint egy új ellenféltípust.

No Compromise

Ennek a letölthető csomagnak a története az orosz maffia körül bonyolódik, emellett a Showd0wn nevű kooperatív játékmódot tartalmazza.

Root Access Bundle

Ebben a DLC-ben kapott helyet a korábban már leleplezett és az előrendelői ajándékként szolgáló Zodiákus küldetéscsomag. Emellett új skineket, fegyvereket és járműveket is tartalmaz a pakk.

Psychedelic Pack

A kiegészítőben skinek kaptak helyet, melyeket a színes hippikorszak ihletett meg.

A Season Pass leleplezése mellett egy új fejlesztői videó is érkezett, melyben arról mesélnek a készítők, hogy hogyan alakították át San Franciscót a játékhoz, íme:

6.
6.
RangerFox
#4: legalább magyaráznád meg lol
4.
4.
Dark_Temptation
#2: Ha nem tetszik a vélemenyem ne válaszolj.ennyi.
3.
3.
Arsenal4ever
#1: Nah bazz tönkre is mentek....felszámolás alatt az egész cég.... Csőd baszki! :D
2.
2.
RangerFox
#1: Ha nem érdekelnek az extra contentek, nem veszed meg, ennyi.
1.
1.
Dark_Temptation
Elég szar.. Ubifos nálam már rég elástad magad...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...