A Squad is ingyenesen játszható a hétvégén

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 11.
  • Akció
Link másolása
A taktikai lövöldék szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket a hétvégén. A Rainbow Six: Siege mellett a Squad is kipróbálható a Steamen - a játék a komolyabb katonai szimulátorok sorát erősíti, leginkább az ArmA III-ra hasonlít.

A Squad egy vérbeli taktikai FPS, amely remekül szimulálja az afganisztáni konfliktust. Az Offworld Industries alkoktása 50v50-es küzdelmeket ígér,  ráadásul az ArmA III-tól eltérően a bázisok építésével és az utánpótlással is nekünk kell bajlódnunk. Kulcsfontosságú a megfelelő csapatmunka, ezért az integrált voice-chat használata szinte kötelező.

A játékot november 11-13. között bárki kipróbálhatja a Steamen. Kiderül, hogy vajon a realisztikus megközelítés mellett is úgy osztod-e a frageket, mint más shooterekben. A promóciós időszak alatt ráadásul potom 20 dollárért lehet a tiéd az egyelőre korai hozzáférésű fázisban leledző militarista anyag.

A hétvégén egyébként a Rainbow Six: Siege is szabadon játszható, és ma még egy ingyenes autóversenyt is bezsákolhatunk.

2.
2.
Machiavelli
Nem az én zsánerem, de biztosan van aki élvezi. Azért tényleg félő, hogy sokan szét trollkodják a meccseket majd. Főleg, hogy most ingyen van rászabadul a sok vérpistike.

Ui.:Remélem ide is jön majd valami kretén és beszól, hogy ő már csak azért sem játszik vele, mert ingyen van és ő inkább megveszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...